#1  
Old 12th October 2012, 05:06
sanjay007 sanjay007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Radius with mysql auth

hi

Regarding the configuration of radius server i follow the link which are mentioned below:

Os=CENTOS 5
MYSQL5

http://www.howtoforge.com/authentica...ith-daloradius

radtest sqltest testpwd localhost 1812 testing123

It shows ready to process request

but how should i connect the client such as xp or win 7 to this

I will be oblige..


Regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th October 2012, 09:52
sanjay007 sanjay007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error of radius with mysql auth

rad_recv: Access-Request packet from host 172.16.111.53:3072, id=0, length=138
User-Name = "ganesh"
NAS-IP-Address = 172.16.111.53
Called-Station-Id = "0018390ee7e5"
Calling-Station-Id = "001f3ce3946b"
NAS-Identifier = "0018390ee7e5"
NAS-Port = 28
Framed-MTU = 1400
State = 0x13c227308659d94473292bb39df3b13d
NAS-Port-Type = Wireless-802.11
EAP-Message = 0x020100060319
Message-Authenticator = 0xb22868649f5c2337d9058d79a9495ee4
Processing the authorize section of radiusd.conf
modcall: entering group authorize for request 1
modcall[authorize]: module "preprocess" returns ok for request 1
modcall[authorize]: module "chap" returns noop for request 1
modcall[authorize]: module "mschap" returns noop for request 1
rlm_realm: No '@' in User-Name = "ganesh", looking up realm NULL
rlm_realm: No such realm "NULL"
modcall[authorize]: module "suffix" returns noop for request 1
rlm_eap: EAP packet type response id 1 length 6
rlm_eap: No EAP Start, assuming it's an on-going EAP conversation
modcall[authorize]: module "eap" returns updated for request 1
modcall[authorize]: module "files" returns notfound for request 1
radius_xlat: 'ganesh'
rlm_sql (sql): sql_set_user escaped user --> 'ganesh'
radius_xlat: 'SELECT id, UserName, Attribute, Value, op FROM radcheck WHERE Username = 'ganesh' ORDER BY id'
rlm_sql (sql): Reserving sql socket id: 2
radius_xlat: 'SELECT radgroupcheck.id,radgroupcheck.GroupName,radgroupc heck.Attribute,radgroupcheck.Value,radgroupcheck.o p FROM radgroupcheck,usergroup WHERE usergroup.Username = 'ganesh' AND usergroup.GroupName = radgroupcheck.GroupName ORDER BY radgroupcheck.id'
radius_xlat: 'SELECT id, UserName, Attribute, Value, op FROM radreply WHERE Username = 'ganesh' ORDER BY id'
radius_xlat: 'SELECT radgroupreply.id,radgroupreply.GroupName,radgroupr eply.Attribute,radgroupreply.Value,radgroupreply.o p FROM radgroupreply,usergroup WHERE usergroup.Username = 'ganesh' AND usergroup.GroupName = radgroupreply.GroupName ORDER BY radgroupreply.id'
rlm_sql (sql): Released sql socket id: 2
modcall[authorize]: module "sql" returns ok for request 1
modcall: leaving group authorize (returns updated) for request 1
rad_check_password: Found Auth-Type EAP
auth: type "EAP"
Processing the authenticate section of radiusd.conf
modcall: entering group authenticate for request 1
rlm_eap: Request found, released from the list
rlm_eap: EAP NAK
rlm_eap: EAP-NAK asked for EAP-Type/peap
rlm_eap: No such EAP type peap
rlm_eap: Failed in EAP select
modcall[authenticate]: module "eap" returns invalid for request 1
modcall: leaving group authenticate (returns invalid) for request 1
auth: Failed to validate the user.
Delaying request 1 for 1 seconds
Finished request 1
Going to the next request
Waking up in 6 seconds...
--- Walking the entire request list ---
Sending Access-Reject of id 0 to 172.16.111.53 port 3072
EAP-Message = 0x04010004
Message-Authenticator = 0x00000000000000000000000000000000
Reply-Message = "welcome user on the laptop"
Cleaning up request 1 ID 0 with timestamp 5077c39f
Nothing to do. Sleeping until we see a request.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 system installation script Mark_NL Tips/Tricks/Mods 12 7th March 2014 06:30
ISPConfig3 won't start after update Cracklefish Installation/Configuration 15 28th February 2012 14:11
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 21:12
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 09:11


All times are GMT +2. The time now is 02:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.