#1  
Old 30th September 2012, 07:35
Al1937 Al1937 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 89
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question No Internet connection

server1.akbpro.com. MY FQDN

http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p6

Now you can access Squirrelmail as follows:

http://192.168.0.100/webmail--works OK
http://www.example.com/webmail
http://server1.example.com:8080/webmail (after you have installed ISPConfig, see the next chapter)

I tried
http://www.akbpro.com/webmail-- Does not work
I also tried
http://www.akbpro.com/squirrelmail Does not work

I have tried 8.04-10.04-11.04 12.04 In all the how-tos
In all cases the following never worked.
http://www.example.com/webmail
http://www.akbpro.com/webmail
http://www.example.com/squirrelmail
http://www.akbpro.com/webmail

Am I missing something or are the instructions incomplete?
I have had this problem since 2009- Thought I had it solved a few times
but was mistaken.
What can I do ?

; cPanel (update_time):1348964541 Cpanel::ZoneFile::VERSION:1.3 first:11.32.3.21 hostname:underpricedhost.underpricedhost.com latest:11.32.3.21
; Zone file for akbpro.com
$TTL 14400
akbpro.com. 86400 IN SOA ns1.underpricedhost.com. xxxxxxxxx.gmail.com. (
2012093001 ;Serial Number
86400 ;refresh
7200 ;retry
3600000 ;expire
86400 )

akbpro.com. 86400 IN NS ns1.underpricedhost.com.
akbpro.com. 86400 IN NS ns2.underpricedhost.com.


akbpro.com. 14400 IN A 64.20.44.250

localhost 14400 IN A 127.0.0.1

akbpro.com. 14400 IN MX 0 akbpro.com.

mail 14400 IN CNAME akbpro.com.
www 14400 IN CNAME akbpro.com.
ftp 14400 IN CNAME akbpro.com.
cpanel 14400 IN A 64.20.44.250
whm 14400 IN A 64.20.44.250
webmail 14400 IN A 64.20.44.250
webdisk 14400 IN A 64.20.44.250
default._domainkey 14400 IN TXT "v=DKIM1; k=rsa; p=MHwwDQYJKoZIhvcNAQEBBQADawAkaAJhANVstVmHirsqz7O3 VnkM01OuUuEnpSEGSb12kerAmGlOiMTMeKGX02uuktFQ/6/qpCFq6cUzsyz9FI3OOlT3E/xxFI/h5Y4MgPUss8hNX8dPURQzneHu0bwDBBIJ0Iw5gQIDAQAB;"

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> akbpro.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 65189
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;akbpro.com. IN A

;; ANSWER SECTION:
akbpro.com. 14400 IN A 64.20.44.250

;; Query time: 161 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Sat Sep 29 20:31:18 2012
;; MSG SIZE rcvd: 44

root@server1:~#
Can anybody tell me what to do?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
ISPConfig "backend" completely unfunctional after a restart Xaymar Installation/Configuration 1 22nd August 2011 22:31
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Mail not working epicuniversal General 5 13th June 2009 08:24


All times are GMT +2. The time now is 09:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.