Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th September 2012, 08:29
Al1937 Al1937 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 89
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question can not login to squirrelmail or ispconfig

I finally got my DNS zone set up where I can get my server on the net.
BUT
I can't login to squirrelmail or ispconfig. I use my server log on ID and my server logon password or my sql password. Nothing works.
What should I be using? Please help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th September 2012, 10:28
rosehosting rosehosting is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Are you receiving an error message when you try login? Did you check the log files?
Reply With Quote
  #3  
Old 18th September 2012, 17:51
Al1937 Al1937 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 89
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No error message- just "invalid login"
Where are the log files?
I'll be gone rest of day, till tonight
Reply With Quote
  #4  
Old 19th September 2012, 14:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Are there any errors in your mail log (in the /var/log/ directory)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th September 2012, 08:59
Al1937 Al1937 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 89
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

Results of most recent mail.log

Sep 20 02:44:46 server1 dovecot: auth-worker: mysql(localhost): Connected to database dbispconfig
Sep 20 02:44:48 server1 dovecot: imap-login: Aborted login (auth failed, 1 attempts): user=<al1937@akbpro.com>, method=PLAIN, rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 02:45:02 server1 dovecot: pop3-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 02:45:02 server1 dovecot: imap-login: Disconnected (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, secured
Sep 20 02:45:02 server1 postfix/smtpd[27289]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Sep 20 02:45:02 server1 postfix/smtpd[27289]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Sep 20 02:45:02 server1 postfix/smtpd[27289]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
root@server1:/var/log#
---------------------------------------
After connecting and trying to log in. https://server1.akbpro.com:8080
/var/log/ispconfig# cat ispconfig.log
After connecting and trying to log in.
Had nothing in it 0bytes
Reply With Quote
  #6  
Old 20th September 2012, 13:56
Al1937 Al1937 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 89
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

My "dig" results.
Are they correct or do I still have a DNS problem?

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> server1.akbpro.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 36058
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;server1.akbpro.com. IN A

;; ANSWER SECTION:
server1.akbpro.com. 14400 IN CNAME akbpro.com.
akbpro.com. 14400 IN A 192.168.0.100

;; Query time: 166 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Thu Sep 20 07:34:07 2012
;; MSG SIZE rcvd: 66

root@server1:/var/log/ispconfig#

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> akbpro.com
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 39978
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;akbpro.com. IN A

;; ANSWER SECTION:
akbpro.com. 14400 IN A 192.168.0.100

;; Query time: 85 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Thu Sep 20 07:43:38 2012
;; MSG SIZE rcvd: 44

root@server1:/var/log/ispconfig#

; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> server1
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NXDOMAIN, id: 6194
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;server1. IN A

;; AUTHORITY SECTION:
. 1328 IN SOA a.root-servers.net. nstld.verisign-grs.com. 2012091901 1800 900 604800 86400

;; Query time: 43 msec
;; SERVER: 8.8.8.8#53(8.8.8.8)
;; WHEN: Thu Sep 20 07:45:13 2012
;; MSG SIZE rcvd: 100

root@server1:/var/log/ispconfig#
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
SASL LOGIN authentication failed Captain Installation/Configuration 4 13th March 2012 20:07
SquirrelMail login not working glenneh Installation/Configuration 13 9th April 2011 20:01
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 17:55
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59


All times are GMT +2. The time now is 16:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.