#1  
Old 10th August 2012, 20:06
joey3002 joey3002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default need some nginx help

I need some help.
I used this to build my server:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4

I am working on a php app on a dedicated server. It has a bunch of check boxes and when I click them, it sends an email with the info.

If I check 15, all is good. However, I am trying to ramp it up and check 150.
I get an error 500 - Internal server error

However, when I look at:

/var/log/ispconfig/httpd/mysite.com/error.log

there is nothing reported. Where can I find more info out about this? I am trying to allow for more processes to run without timing out.

thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th August 2012, 00:14
joey3002 joey3002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

this is what I get:

504 Gateway Time-out

nginx/1.1.19
Reply With Quote
  #3  
Old 11th August 2012, 00:18
joey3002 joey3002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

and more info:


2012/08/11 00:12:41 [error] 2035#0: *2070 upstream timed out (110: Connection timed out) while reading response header from upstream, client: MYIP, server: mysite.com, request: "POST /clients/ HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://127.0.0.1:9010", host: "www.mysite.com", referrer: "http://www.mysite.com/clients/?a=3"
Reply With Quote
  #4  
Old 11th August 2012, 00:31
joey3002 joey3002 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

issue fixed

I was in the wrong vhost section.. i need to add it to the vhost for my domain

nginx terminated the connection to php-fpm after 60s because

fastcgi_send_timeout 300s;
fastcgi_read_timeout 300s;

were missing.
Reply With Quote
  #5  
Old 15th February 2013, 17:11
onastvar onastvar is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: U.S.A.
Posts: 188
Thanks: 59
Thanked 10 Times in 10 Posts
Default

I have same issue, could you please share your vhost (nginx directives)?
__________________
ISPConfig 3.0.5.4p1 | Debian Wheezy | BIND | Dovecot 1.2.15 | Apache 2.2.16 | MySQL 5.5 | PHP 5.4.4-14
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nginx Segmentation fault Error,The Perfect Server - CentOS 6 With nginx [ISPConfig 3] alihan1988 HOWTO-Related Questions 0 2nd February 2012 17:07
Nginx doesn´t restart after installation of ISPConfig 3 cyprus Installation/Configuration 2 6th November 2011 18:48
A Working Nginx Catchall with ISPConfig 3. renders Tips/Tricks/Mods 4 15th April 2011 21:53
Nginx and PHP and Fastcgi Paladinemishakal Installation/Configuration 1 4th January 2011 13:45
Nginx on Fedora 11 Nammut HOWTO-Related Questions 1 3rd October 2009 16:35


All times are GMT +2. The time now is 19:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.