#1  
Old 8th August 2012, 21:02
Justin Albstmeijer Justin Albstmeijer is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 74
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default importing awstats data

Hi,

I moved a website to an ispconfig3 based setup.
Now I hoped to just copy over the old awstats data files and re-genarate the static pages to be included by /stats/index.php

But is keeps only showing the current month in the "Jump to previous stats:" selection.

This is what I did to regenerate the January stats of this year:

awstats_buildstaticpages.pl -year=2012 -month=01 -config=website.ext -awstatsprog=/var/www/awstats/awstats.pl -builddate=2012-01 -dir=/var/www/website.ext/web/stats/

It created the static files of January with an index at

/stats/awstats.website.ext.2012-01.html

But /stats/index.php still only shows me the option to select 2012-08 (this month).

What am I missing? Do I need to rename the output files?

Thank you in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th August 2012, 00:37
Justin Albstmeijer Justin Albstmeijer is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 74
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Eventually I found the stats of the previous months should each reside in a separate folder.

For example, the index of July should be:

/var/www/website.ext/web/stats/2012-7/awsindex.html

so to import the previous months, based on existing awstats data, I did:

year=2012
site=website.ext

for month in 1 2 3 4 5 6 7; do
mkdir -p /var/www/$site/web/stats/$year-$month
awstats_buildstaticpages.pl -year=$year -month=$month -config=$site -awstatsprog=/var/www/awstats/awstats.pl -dir=/var/www/$site/web/stats/$year-$month
cp /var/www/$site/web/stats/$year-$month/awstats.$site.html /var/www/$site/web/stats/$year-$month/awsindex.html
done
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Justin Albstmeijer For This Useful Post:
falko (10th August 2012)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AWStats - Fix and Improvement (working) erosbk Developers' Forum 33 1st May 2012 12:04
Mail hold in Q fisherofer Installation/Configuration 1 5th February 2012 13:29
Aliases failing after ISPConfig 3.04 update kassyo Installation/Configuration 3 13th November 2011 10:50
Help with Bluetooth PAND josto HOWTO-Related Questions 1 7th August 2007 20:53
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 15th May 2006 23:04


All times are GMT +2. The time now is 18:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.