#1  
Old 28th May 2012, 17:35
tradari tradari is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default a little help with phpmyadmin

Hi guys im hoping you might be able to help me here.

i have centos 6.2 installed with ispconfig 3

wordpress installed no problems and setup mostly
ive installed a eve online killboard which also links to a mysql database.
To update this database it uses mysqli via a php script however the cron fails to connect to the database. i think this is a permissions issue but i cant seen to work it out.

i have also tryed to run the php directly from the web aka http://www.lushind.co.uk/killboard/c...ntoryTable.php

this runs for a short time then gets an error 500

would be happy to get some help here for this problem

Cheers in advance
Tradari
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th May 2012, 13:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Do you use Apche or nginx?

Did you check your web server's error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th May 2012, 16:00
tradari tradari is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im using apache2

The php.ini files have a buffer of 4096 set which was slowing things down and causing times out but changing this didnt fix the 500 error. i followed the perfect server guide for centos 6 and ispconfig3 for info

still a little bit of a noob when it comes to finding the error logs so havent checked them, however im not over liking the centos OS so reloading with ubuntu as there seems to be much better google support
ill let you know if i still have the issue.

regards
Tradari
Reply With Quote
  #4  
Old 30th May 2012, 17:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Did you switch off SELinux?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 1st June 2012, 13:56
rosehosting rosehosting is offline
Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 39
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

Can you please show us the code of your php script?

Thanks.
Reply With Quote
  #6  
Old 1st June 2012, 14:12
Shader Shader is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you have eaccelerator installed, then most likely your apache is going into segmentation fault. I had the similar issue in CentOS 6.2 and solved it by removing eaccelerator. Try to remove it (or comment out) from your php.ini and restart httpd.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpmyadmin stops authenticating, mysql does fine isn General 2 8th January 2010 17:57
Phpmyadmin update error code 1? treavle Installation/Configuration 1 16th December 2009 14:35
httpd and phpmyadmin recirect issue moglia Developers' Forum 5 11th August 2009 13:52
phpMyAdmin goes PHP5 & MySQL5 Hans General 5 28th September 2008 21:46
phpmyadmin problem on ubuntu mail server virtual domains almeister9 HOWTO-Related Questions 1 19th September 2008 17:52


All times are GMT +2. The time now is 05:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.