Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th May 2012, 23:04
spazio spazio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Update 3.0.4.5 problem on all ftp users ( not working )

I just updated to ISPConfig 3.0.4.5 on ubuntu 10.04 and There is a weird behavior on the ftp users. The update changed all the ftp users on resellers clients.

Details of problem:

I have the following:
Reseller1 has client1 who resell to client 2

Before update to 3.0.4.5 ispconfig3 managed ftp user like the following:
[clientname]ftpuser
In this case ftpuser= client1client2
There were no mention of reseller1 at all!

Now after update all ftp user have the following:
[clientname]ftpuser but
In this case ftp user= reseller1client1client2
Which is not good because the client2 doesn't know reseller1
This causes big problem because none of the ftp users on the system are working

Is this a bug? And can it be fix?
Any suggestions on how to fix this exept recreating all ftp users?

Spazio
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to spazio For This Useful Post:
Petr (18th May 2012)
Sponsored Links
  #2  
Old 17th May 2012, 12:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Never seen that before. Is this an unmodified ISPConfig?

Anyway, I've added this to our bugtracker.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 17th May 2012, 14:04
spazio spazio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 38
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Unmodified version!

If I log in as admin and manually erase the the reseller1 part everything comes back the way it should. The problem is there if new account are created!

This is really problematic, any ways to downgrade?
Reply With Quote
  #4  
Old 18th May 2012, 15:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

I've fixed the bug, please see bugfix in the bugtracker:

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...s&task_id=2240
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to till For This Useful Post:
Hans (19th May 2012), Petr (18th May 2012)
  #5  
Old 18th May 2012, 18:00
Petr Petr is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 30
Thanks: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

very thanks for report bug and quick repair! i had this problem today to.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FTP Not Working After Update dayjahone Server Operation 2 7th February 2012 15:36
special ftp users blocker General 5 24th February 2009 19:45
Problem with Clamav + samba configuration wammy28 HOWTO-Related Questions 8 31st January 2009 19:12
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 06:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.