Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th April 2012, 11:09
stigge2000 stigge2000 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 32
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via Skype™ to stigge2000
Default Strange alias behaviour...

Friendly greetings!

I have a very strange problem... some time ago i installed roundcube with my ispc installation and everything are working nice and smooth.
Im using a "Alias /webmail" in roundcube.conf etc, as i said it's all working great on all domains on the server... UNTIL yesterday when i added a new domain and site and tried to access the webmail via www.mysite.com/webmail and i get the response "404 /webmail can not be found on this server"... but at the same time its still working on all the other domains.
What's going on?
__________________
Regards
S.Jensen

FB: http://facebook.com/stigge2000
Twitter: http://twitter.com/StigJensen
Skype: stigge2000
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th April 2012, 11:53
stigge2000 stigge2000 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 32
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via Skype™ to stigge2000
Wink

Nevermind... It's was a DNS problem... didn't wait long enough for the changes to reach 8.8.8.8 and 8.8.4.4

... when will i learn?! I should know better! *kicking myself*
__________________
Regards
S.Jensen

FB: http://facebook.com/stigge2000
Twitter: http://twitter.com/StigJensen
Skype: stigge2000
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
alias, ispconfig, roundcube, webmail

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 7 26th June 2014 14:33
post fix error after a year aberrio Server Operation 5 5th May 2009 21:33
ProFTPD - Strange behaviour - double config? skara Server Operation 4 19th September 2007 15:15
Strange Behaviour ratebri General 2 30th November 2005 11:57
Strange behaviour of foreach in PHP 4.3.11 minimi Programming/Scripts 3 30th May 2005 19:20


All times are GMT +2. The time now is 22:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.