#1  
Old 29th March 2012, 19:03
51b0rg 51b0rg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default apache2 won't start

i havent been able to start apache2 every time i try i get a [FAIL].

im running Ubuntu 11.10|Apache2|Ispconfig 3

this is the end of my /var/log/apache2/error.log file

Code:
[Wed Mar 28 15:14:01 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Mar 28 15:14:02 2012] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
Use of uninitialized value $DBI_DUMP in alarm at /usr/local/ispconfig/server/scripts/vlogger line 538.
[Wed Mar 28 15:14:02 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Wed Mar 28 15:14:02 2012] [notice] Digest: done
[Wed Mar 28 15:14:02 2012] [notice] Apache/2.2.20 (Ubuntu) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.6-13ubuntu3.6 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2011-06-30) mod_ssl/2.2.20 OpenSSL/1.0.0e configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 28 15:14:04 2012] [error] [client 66.249.71.107] script '/var/www/calendar.php' not found or unable to stat
[Wed Mar 28 15:15:02 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Wed Mar 28 15:15:03 2012] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
Use of uninitialized value $DBI_DUMP in alarm at /usr/local/ispconfig/server/scripts/vlogger line 538.
[Wed Mar 28 15:15:03 2012] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Wed Mar 28 15:15:03 2012] [notice] Digest: done
[Wed Mar 28 15:15:03 2012] [notice] Apache/2.2.20 (Ubuntu) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.6-13ubuntu3.6 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2011-06-30) mod_ssl/2.2.20 OpenSSL/1.0.0e configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 28 15:15:06 2012] [notice] caught SIGTERM, shutting down
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th March 2012, 08:26
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,573
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
Default

Seems to be a problem with vlogger. Has the server been working before or is this a fresh insall?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th March 2012, 09:42
51b0rg 51b0rg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have been using ISPConfig 3 repeatedly and have been re-installing and starting over fresh every time this happens, but this happens within a few days of re-installing the system
Reply With Quote
  #4  
Old 30th March 2012, 09:47
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,573
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
Default

Never seen that on a server yet, so there must be something that gets changed on your server after a few days. Do you change e.g. mysql passwords or similar settings or do you install or uninstall software with apt?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th March 2012, 10:59
51b0rg 51b0rg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i used apt-get to install everything but otherwise after i freshly install everything i do nothing but work on my sites themselves either through ISPConfig 3 control panel or ftp.

the reason i kept thinking it was a DNS problem was because it keeps happening less than 15 minutes after i create a new zone for a site.
Reply With Quote
  #6  
Old 1st April 2012, 10:34
51b0rg 51b0rg is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have been searching around some and a lot of people say that it is a problem with SSl Certificates. im going to attempt to remove/disable ssl for all of my sites and see what happens.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.1.4 causes Apache to have too many open files gkovacs Installation/Configuration 29 27th February 2013 08:59
monitrc configuration for Debian ISPConfig 3 server Hans Tips/Tricks/Mods 2 27th March 2011 23:22
Monitoring server Ubuntu wiss Installation/Configuration 7 20th November 2010 12:56
Monit & Munin SamTzu HOWTO-Related Questions 1 4th May 2008 18:03
"Too many open files in system" problems Berry Installation/Configuration 3 10th November 2007 21:58


All times are GMT +2. The time now is 18:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.