Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10th January 2012, 04:09
midcarolina midcarolina is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 254
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Sites Won't Launch in ISPConfig 2

I am not sure why I can't get any sites launched with ISPConfig 2. I have set-up five sites perfectly, each with a different IP like:

1. exampleone.com >> IP 192.168.11.6
2. exampletwo.com >> IP 192.168.11.7
3. examplethree.com >> IP 192.168.11.8

Each one of these give this error:

This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP.

For questions or problems please contact the server administrator.

I am not entering any IP in the address, I am entering the domain. Can someone give me some direction on why this is happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Version 1.3 of the ISPConfig 3 Manual is finally available! falko General 44 2nd December 2011 12:04
ISPConfig 3 Sites and Joomla MattJo. Installation/Configuration 9 9th September 2010 11:53
ISPConfig 3.0.1 released till General 36 29th March 2009 14:30
ispconfig to see current installed sites. digerati General 1 5th April 2008 00:38
Migrating to ISPConfig, where to put my sites PranK Installation/Configuration 2 8th July 2007 10:36


All times are GMT +2. The time now is 18:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.