Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th December 2011, 23:12
talkingnews talkingnews is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 65
Thanks: 15
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default phpmyadmin not working correctly? Check your suhosin settings...

This one bugged me all afternoon - I'd click on, for example, search results, and it just did nothing. Or I'd change the amount per page to over 100 ...and nothing.

Finally, I looked at that bit of phpadmin no-one looks at, the very bottom of the front page!

And it said

Quote:
Server running with Suhosin. Please refer to documentation for possible issues.
You can read all that if you want, but to cut to the good stuff...

edit /etc/php5/fpm/conf.d/suhosin.ini

add
Code:
suhosin.request.max_vars=2048
suhosin.post.max_vars=2048
suhosin.request.max_array_index_length=256
suhosin.post.max_array_index_length=256
suhosin.request.max_totalname_length=8192
suhosin.post.max_totalname_length=8192
suhosin.get.max_value_length=1024
save,
service nginx restart
service php5-fpm restart

and there you go! phpmyadmin all working properly again! Hope this manages to save you the couple of hours I spent looking, and teaches ME to look more closely at the foot of pages...

EDIT: Sorry, mods - I thought I was posting in the hints and tips section. Would you mind moving this post if you feel it belongs there?

Last edited by talkingnews; 4th December 2011 at 23:14.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
php-fpm, phpmyadmin, phpmyadmin ispconfig3, suhosin

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail Not working correctly... mrdek11 Installation/Configuration 10 19th August 2007 13:52
FTP Not working correctly kassie Installation/Configuration 2 7th June 2007 20:29
Spam Filter possibly not working correctly wmrwl HOWTO-Related Questions 3 28th October 2006 18:00
vhosts not working correctly heyp Installation/Configuration 5 30th November 2005 18:01
not working correctly davidg Installation/Configuration 15 11th August 2005 03:56


All times are GMT +2. The time now is 11:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.