#1  
Old 19th November 2011, 17:08
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default MailMan with 3.0.4

The upgrade to 3.0.4 seems ok.

I have installed mailman with the new manuel.

But I created a list before this install, on a domain.

And lists on this domain are created, but there are 404 errors for interfaces
http://<domain>/cgi-bin/mailman/admin/<list>
http://<domain>/cgi-bin/mailman/listinfo/<domain>

ispconfig "mail warnings" shows :
Nov 18 13:38:02 ks356348 postfix/postmap[5085]: warning: /var/lib/mailman/data/virtual-mailman.db: duplicate entry: "<list>@<domain>"
(and other aliases)

/var/lib/mailman/data/aliases seems ok.
But /var/lib/mailman/data/virtual-mailman has a problem :
there are several lists of <domain> which are not deleted.

Do you know how I can correct that ?

Thanks !
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th November 2011, 17:27
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

It is for ispconfig.
Sorry for error.
Reply With Quote
  #3  
Old 20th November 2011, 15:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Did you create a second list with that name?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 20th November 2011, 16:02
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default After reinstalling

No, I tried to delete and recreate the list, same problem. And same problem with all lists on that domain.

After reinstalling mailman, I have almost the same problem.

Now, there are no errors with virtual-mailman.db. But if I delete a list of this domain, it stays in virtual-mailman. For others domains, no problem.

I have found that web admin/users interfaces are https URLs for the domain mail of this list, and not http URL.

And the links from admin/users interfaces are https URLs, and coded as http URLs.

In mm_cfg.py, there is
DEFAULT_URL_PATTERN = 'http://%s/cgi-bin/mailman/'

And no https directive in <domain>.vhost

Mystery...
Reply With Quote
  #5  
Old 21st November 2011, 10:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 21st November 2011, 11:07
pier56 pier56 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default system

Debian lenny, bundled with ispconfig (3.0.1, if I remember).
I updated from 3.0.2 to 3.0.4, by shell.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mailman on own webspace dongle Installation/Configuration 1 19th April 2010 10:58
Mailman and email malfunction in Lenny+ISPConfig3 spanish Installation/Configuration 5 31st December 2009 08:37
Problem: ispconfig 3 with mailman vezz Installation/Configuration 7 1st October 2009 17:28
mailman install blocker Installation/Configuration 5 16th April 2008 15:24


All times are GMT +2. The time now is 15:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.