Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > MyDNSConfig > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th September 2011, 18:37
markhawke7 markhawke7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default auto_ptr_create settings - Available?

I am a LONG time user of the original mydns and mydnsconfig. Took the time and got the latest mydns and mydnsconfig loaded on Debian Squeeze 32bit yesterday. It looks good and I like all of the good work that's been done. However, I have found that the automatic creation of the reverse dns look up records isn't working with the latest mydnsconfig. I was encouraged though when I found:
http://www.mydnsconfig.org/INSTALL.txt
where it describes adding:
$conf["auto_create_ptr"]
$conf["default_ns"]
$conf["default_mbox"]
to the interface's config.inc.php file. However, I note that it's talking about version 1.0.0 in that document. And while it doesn't give me errors when I add those items, it also doesn't seem to be working.

So can anyone verify that this automatic creation of the reverse PTR records is no longer a feature of MyDNSConfig. And if so, is it planned to ever add that capability back again. I personally found that one of the most convenient functions of using MyDNSConfig. So I hope it will be added back. I really would have to give serious thought to moving from my original MyDNS/MyDNSConfig install without that capability.

Thanks in advance!

-Mark
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th November 2011, 17:10
markhawke7 markhawke7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

This is just a bump of this thread. Can anyone answer the question of the auto ptr record functionality will be restored to MyDNSConfig?
Reply With Quote
  #3  
Old 15th May 2012, 17:33
markhawke7 markhawke7 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Just another bump? I'm more than willing to make code changes and recompile if necessary. Any info would be GREATLY appreciated.

-Mark
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[The Perfect Spamsnake Ubuntu 10.10] - No mail relay, just errors. itsnedkeren HOWTO-Related Questions 2 20th February 2011 10:45
Unable to start the settings manager 'gnome-settings-daemon' xtasyarmada Desktop Operation 1 15th March 2009 17:10
KDE backup settings for a fresh KDE deployment ensens Desktop Operation 2 30th December 2007 18:13
Management -> Server -> Settings problems merlincc Installation/Configuration 6 27th November 2006 21:57
::Roundcube Settings Now Save:: cctex10 Installation/Configuration 1 15th June 2006 14:26


All times are GMT +2. The time now is 09:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.