Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th August 2011, 14:06
larsbrandi larsbrandi is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Squirrelmail shows nothing after login

Hi

I have setup a mail server via "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.04)" and it works like a charm. The only thing missing here is squirrelmail. I get the login screen, login as a user and password, and go to a blank page. Thats it. Any hints for what iǘe done wrong here. The users accounts is made and everything is working. Another little question : Disabling quota is setting it to 0, right ?

larsbrandi
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th August 2011, 12:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by larsbrandi View Post
Hi

I have setup a mail server via "Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Ubuntu 11.04)" and it works like a charm. The only thing missing here is squirrelmail. I get the login screen, login as a user and password, and go to a blank page. Thats it. Any hints for what iǘe done wrong here. The users accounts is made and everything is working.
Make sure that you introduced no PHP syntax error when yo modified the config.php of the change_sqlpass plugin.


Quote:
Originally Posted by larsbrandi View Post
Another little question : Disabling quota is setting it to 0, right ?

larsbrandi
Yes.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th August 2011, 16:31
larsbrandi larsbrandi is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thats it. Deleted config.php, "nano config.php", pasted the content from the page 5 config.php, changed the password and it works.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 11:37
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 20:48
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 18:55
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 18th October 2009 00:26


All times are GMT +2. The time now is 18:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.