Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th July 2011, 19:09
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Having login issues with ISPconfig3 after several months of use.

I use ispconfig 3 on several servers for years and really love it. It gets better with every release.

I am having this issue on 1 server, not sure when it started, but I am no longer able to login.

It does not do the normal:
Error
Username or Password wrong.

as it does on my other servers when typing the wrong password.

I've upgraded it to the newest release using the upgrade script, but have the same results.

You can view the problem here: http://208.64.37.102:8080

Anyone know what I can do to fix this?

Last edited by merovinq; 27th July 2011 at 19:24.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th July 2011, 12:28
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,794
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Looks like a problem with the mysql database, e.g. a crashed database table. Please login to phpmyadmin and check all tables of the ispconfig database with the mysql check and repair functions.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th July 2011, 16:50
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It seems that I am also having issues logging into phpmyadmin as well... I don't use it much as I usually use Navicat Mysql to manage my databases.

phpMyAdmin is doing the exact same thing as ispconfig3. Does not login and no error message.

I repaired the dbispconfig table in Navicat Mysql as well as the mysql table, but am still having the same issue. very strange, going to lookup this problem for phpMyAdmin and see if that can help me solve both problems.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th July 2011, 12:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Is this a virtual machine or a physical server?

Maybe PHP needs more RAM than is available?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 29th July 2011, 20:46
merovinq merovinq is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That is not it, the server is a physical box I built and colocated with many websites on it with a 6 core AMD phenom II with 8GB of ram.

I did not get much time to look into it yesterday except I saw that other have reported this problem with phpMyAdmin... I hope to have time this afternoon to look into it more.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th July 2011, 13:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Please let us know if you find out more. Did you check your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fail2ban configuration Captain Installation/Configuration 2 28th June 2011 20:48
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 18:55
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 05:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 19:07
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 18th October 2009 00:26


All times are GMT +2. The time now is 15:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.