#1  
Old 19th July 2011, 19:26
qb7 qb7 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 50
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Smile SSL in domain

I made one ssl certificate in a domain, and not run. When point https://www.mydomain.com in broser, the result is apache http server test Page powered. After this i did erase the certificate and don't run when point http://www.mydomain.com. The result is other domain park in the server. Why? Please hep my to this big problem for my.

ispconfig 3.0.3.2 CentOS. 5.5

Thank
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th July 2011, 21:13
qb7 qb7 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 50
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default SSL problem wich domain

Is posible wich cron job solution for this issue
Reply With Quote
  #3  
Old 20th July 2011, 14:33
qb7 qb7 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 50
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default No isn't cron job solution.

Quote:
Originally Posted by qb7 View Post
Is posible wich cron job solution for this issue
How I most go back the process to ssl domain in ispconfig, for normal fuction: http://www.mydomain.com?
Please help me the domain is in production.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th July 2011, 18:37
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Did you download the ISPConfig 3 Manual? If so, please check out chapter 5.4.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th July 2011, 21:26
qb7 qb7 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 50
Thanks: 12
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default I read 5.4 capitulo

Hi Falko I don't have the solution. This domain now when I going point the broser http://www.mydomain.com, the broser show me other web, the next alphabetical order. When I pointing the broser https://www.mydomain.com, the broser show me the page Apache 2 Test Page powered by CentOS.

The sistem is IspConfig 3.0.2 and run in Centos 5.5

Only change the mode SSL in domain and not work.

I see this post http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=41597 how to made this for one posible solution? post of Till.
Reply With Quote
  #6  
Old 21st July 2011, 13:48
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Can you post the vhost configurations for the mydomain.com http and https vhosts?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix not forwarding for some domains flappy Installation/Configuration 3 21st November 2010 18:57
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 17:54
Should I go for dedicated SSL or free shared SSL? What's the deal? calvinrobinson Smalltalk 3 3rd November 2010 18:57
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 18:59
rebuild ssl certificates for domain change whitty Installation/Configuration 1 6th June 2006 13:12


All times are GMT +2. The time now is 01:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.