Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd May 2011, 17:01
dedeon dedeon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default [ask] mailgraph not updating

I just installed mailgraph on a Linux Ubuntu 10.04 box monitoring Postifix. Everything seems to be working fine, but the graphs are not always updating. When I refresh the web page or close the browser and come back later, the graph updates and moves to the left, showing new time, the the data line is not drawn. Sometimes it does not update for several hours. I
had started, stopped and restarted mailgraph-init and that doesn't seem to make a difference.

Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th May 2011, 17:06
dedeon dedeon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

somebody can help me, please !
thanks..
: )
Reply With Quote
  #3  
Old 4th May 2011, 17:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Which tutorial (URL) did you use?

Any errors in your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 5th May 2011, 08:41
dedeon dedeon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the reply falko. I follow tutorial from www.server-world.com. I'm using Ubuntu 10.04. for the test I use other postfix monitoring like pflogsumm, and it is ok, after I test my server with send some emails, receive email and I can see the log for send, receive, and other postfix log, and this is match with log in /var/log/mail.log. But, on mailgraph for the first graph it's works, the result about send and receive mail same with pflogsumm. And then I test send email again and the output from pflogsumm is correct, But on mailgraph I just see the same graph like the first. I have waiting until 1 hour, But the graph not increase. and I have restart mailgraph and the result is same.

what's problem?
thanks for your help!
Reply With Quote
  #5  
Old 5th May 2011, 16:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

What's the exact URL of the tutorial?

Have you tried this one? http://www.howtoforge.com/postfix-mo...n-debian-lenny
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 9th May 2011, 09:55
dedeon dedeon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hmm, thanks falko. I will do it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with mailgraph pflogsumm menahem Installation/Configuration 1 15th August 2010 10:31
The system is currently updating the configuration files. alexnz Installation/Configuration 8 24th June 2010 13:57
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
segmentation fault after updating DNS settings plenkeske Installation/Configuration 2 5th June 2007 19:35
Bind not updating helfrez Installation/Configuration 2 22nd July 2006 14:52


All times are GMT +2. The time now is 07:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.