Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th April 2011, 18:30
artur_gib artur_gib is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty

Hello everybody

After fresh instalation of ISPConfig 3.0.3.3 on Ubuntu Server 10.10 email tab in control panel is empty. I have checked this thred http://www.howtoforge.com/forums/sho...t=51714&page=2 but there was no solution. Any ideas?

Thanks for help

Artur
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to artur_gib For This Useful Post:
AbannyvabVask (21st December 2013)
Sponsored Links
  #2  
Old 14th April 2011, 18:45
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,001
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
Default

Check your server configuration to ensure that you have not created a alias for "mail" somewhere in the apache config files.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to till For This Useful Post:
AbannyvabVask (23rd December 2013), adamassasda291 (25th June 2013), artur_gib (14th April 2011), z400 (28th January 2014)
  #3  
Old 14th April 2011, 19:02
artur_gib artur_gib is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks Till - you are a star !

Off course you were right - I have created an alias "mail" instead of "webmail". After changing this in apache config everything works fine. ISPConfig is still the best ! Thank you for your help and quick answer.
Artur
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd September 2011, 09:59
rohitbanerjee rohitbanerjee is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Mumbai, India
Posts: 16
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by artur_gib View Post
Thanks Till - you are a star !

Off course you were right - I have created an alias "mail" instead of "webmail". After changing this in apache config everything works fine. ISPConfig is still the best ! Thank you for your help and quick answer.
Artur

Hi guys, I think I have the same issue. Please check the attached screenshot. What I didnt understand was the alias location. Where is this "alias" declaration located, in which file/folder? Is it somewhere in ISPConfig panel or in in the systems files (httpd.conf perhaps ... ). Please help me as I'm unable to create new databases or new users.

BTW, I'm using ISPConfig 3.0.3.3, updated over 3.0 on CentOS 5.6 x64 VPS. No customization other than the ones mentioned in the "Perfect Server" tutorials.

Thanks and regards,
Rohit Banerjee
Attached Images
 
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rohitbanerjee For This Useful Post:
adamassasda291 (29th June 2013)
  #5  
Old 23rd September 2011, 10:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,001
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
Default

Quote:
Where is this "alias" declaration located, in which file/folder?
This alias is not from ispconfig, so we dont know where you or the system admin that setup your server might have added it. It must be in one of the apache config files. Search for a alias "sites" in your config files and remove it, then restart apache.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to till For This Useful Post:
adamassasda291 (27th June 2013), Williamsl (10th July 2014)
  #6  
Old 28th September 2011, 16:20
rohitbanerjee rohitbanerjee is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Mumbai, India
Posts: 16
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 3 Posts
Default

Hi Till,


Do you think this issue is related to http://www.howtoforge.com/forums/sho...22&postcount=6

If yes, please post the changes needed to be patched to the affected files here. Can't wait for 3.0.4 or risk another installation error from SVN ...

Thanks in advance.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to rohitbanerjee For This Useful Post:
AbannyvabVask (23rd December 2013), lutletworry (13th June 2013)
  #7  
Old 16th March 2013, 01:51
mioemi2000 mioemi2000 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Check your server configuration to ensure that you have not created a alias for "mail" somewhere in the apache config files.
Thanks Till
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mioemi2000 For This Useful Post:
adamassasda291 (14th June 2013)
  #8  
Old 28th January 2014, 20:02
z400 z400 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 12
Thanks: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Check your server configuration to ensure that you have not created a alias for "mail" somewhere in the apache config files.
"Searchfunction" here is actually working

Thanks for your help Tim

Last edited by z400; 28th January 2014 at 20:04.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Information regarding the backup tab in ISPConfig 3.0.3 jbryner General 6 20th November 2013 13:17
Ubuntu Hardy chrooted bind9 fails to start Djamu Server Operation 35 21st April 2010 09:28
SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig steowimmy Installation/Configuration 10 13th July 2006 21:29
ISPConfig 2.2.0 problem with email addresses DataJet General 1 29th March 2006 14:29
ISP-Ubuntu breezy ispconfig dns email e-mail working finally yellowjelly HOWTO-Related Questions 0 19th November 2005 21:30


All times are GMT +2. The time now is 22:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.