Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st March 2011, 23:46
CD_PlaYeR CD_PlaYeR is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default smtp socket error 10061 on port 1025

Hi!

i'm new to this forum so if i've post at the wrong place please tell me so that i post a the right one. and thanks a lot for theses great tuto.

my problem is that i can't send mail with OE, it's giving me the socket error in the title thread,
same on port 465 and same on port 25 too. i a kinda confused by it because all the others that had this problem had it from the start and the solution given to them worked. i didn't had this problem before and sending mail was working fine until that happened like 3 days ago.

i've tested it from work computer on microsoft <= dunno if that might be the problem at first
and my mail seems to work from my server.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st April 2011, 00:03
CD_PlaYeR CD_PlaYeR is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i forgot to give what was in mail.log

Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: lost connection after CONNECT from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Mar 31 04:55:01 pqmserver postfix/smtpd[11814]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Reply With Quote
  #3  
Old 1st April 2011, 14:11
CD_PlaYeR CD_PlaYeR is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 16
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default solved

nvm this thread i finally got it working. it was the router at my work computer.
you can still tell me if i had post to the right place for future posting.
Reply With Quote
  #4  
Old 1st April 2011, 14:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Yes, that's the right place. Even if you post in the wrong place, we can move it to the right subforum, so don't worry.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
smtp postfix courier

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Postfix issues NewMee Installation/Configuration 7 20th April 2009 18:52
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 22:40


All times are GMT +2. The time now is 19:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.