Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th September 2005, 20:11
SkIRmiS SkIRmiS is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Strange behaviour with enable/disable PHP for user.

When I enable PHP for user, everythings works OK, but only in this case:
www.domain.tld - OK i can see index.php, that says Hello world,
But if I type www.domain.tld/index.php - I can download index.php that is bad

What you suggest to do? Everythings else seems to work Ok.

Thanks in Advice and for your great system.
Best wishes
SkIRmiS
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th September 2005, 19:03
falko falko is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Does this also happen when you use the IP address instead of www.domain.tld, e.g. http://192.168.0.100/index.php?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[error] an unkown filter was not added: PHP Arien Installation/Configuration 12 7th October 2006 14:17
Strange behaviour of foreach in PHP 4.3.11 minimi Programming/Scripts 3 30th May 2005 19:20


All times are GMT +2. The time now is 10:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.