Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd March 2011, 12:02
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Control Panel - E-mail Tab is empty

I am using Debian Lenny and ISP Config 3.0.3.2.
I noticed that in the Control Panel E-mail tab is empty and any link does not work.
On the other tabs everything is working properly.

Thanks for any answer.

Dominik.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd March 2011, 12:14
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,691
Thanks: 819
Thanked 5,319 Times in 4,172 Posts
Default

Which tar.gz file did you use / download to install ispconfig?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
robertoshulze2257 (6th July 2014)
  #3  
Old 2nd March 2011, 13:52
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Manual upgrade few weeks ago from:
http://downloads.sourceforge.net/isp...gz?use_mirror=
Worked well after upgrade and yesterday I noticed that does not work.
Attached Images
 
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to domi-nik For This Useful Post:
bowlAltetle (28th July 2014)
  #4  
Old 3rd March 2011, 17:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Can you disable all browser plugins and try again?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 6th March 2011, 14:17
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I tried several browsers on several computers. No difference.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th March 2011, 16:27
domi-nik domi-nik is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Error 404 in ispconfig access.log:
...
"GET /mail/mail_domain_list.php HTTP/1.1" 404 192
...
but all the required files are present with correct permissions.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot send or receive mail after setup 50CentOS HOWTO-Related Questions 3 11th June 2010 15:10
CGI and FormMail Cracklefish Installation/Configuration 17 13th October 2009 13:40
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 16:27
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27


All times are GMT +2. The time now is 12:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.