Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th February 2011, 21:06
faster faster is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default client denied by server configuration: /htdocs

I am migrating a php application from one hosting site to my ISPConfig site.

The php web works just fine on my old ubuntu server but when I configure and try to get it working on my ISPConfig server I am getting the error above in my apache2/error.log. When you visit the web page is gives you a 500 internal error. It works just fine on my old server but cannot figure out what is wrong on the new server.

Any tips for troubleshooting this would be great.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th February 2011, 21:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,338 Times in 4,188 Posts
Default

Please post the exact error message that you get in the error.log of the website when you visit that website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th February 2011, 21:26
faster faster is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I screwed up. I am looking at the wrong log file. In the vhost log file this is the error I am getting:


[07/Feb/2011:15:18:39 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 1150 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"

I am trying to figure out what exactly is causing that 500 error. The site works perfectly fine on the other hosting site.

Thanks
Reply With Quote
  #4  
Old 7th February 2011, 21:50
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,338 Times in 4,188 Posts
Default

There must be more in that file that explains the error. Please post all lines that belong to the error.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th February 2011, 22:48
faster faster is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:12 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:13 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:14 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.59 - - [07/Feb/2011:16:46:15 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.5 - - [07/Feb/2011:16:46:16 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"
domain.com:80 10.0.0.59 - - [07/Feb/2011:16:46:17 -0500] "GET /bulletin.php HTTP/1.1" 500 303 "-" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.13 (KHTML, like Gecko) Chrome/9.0.597.86 Safari/534.13"

Nothing else shows up in the log. If you can suggest another log or debug mode or something like that, I can look into those.

Thanks
Reply With Quote
  #6  
Old 8th February 2011, 09:47
mike_p mike_p is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Surrey, England
Posts: 140
Thanks: 9
Thanked 28 Times in 17 Posts
Default

Try looking at the main apache error log. I don't know about ubuntu but on centos it's at /var/log/httpd/error_log

Last edited by mike_p; 8th February 2011 at 09:54.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freeradius and Mysql uvstudios HOWTO-Related Questions 4 19th February 2014 12:11
SugarCRM Install on ISPConfig3 w/ SuPHP clucena Installation/Configuration 1 9th February 2010 09:29
problem with upgrade to 2.2.34 brianetilley Installation/Configuration 14 11th November 2009 17:22
403 Forbidden for ISPConfig Admin Pages tazmon95 General 8 6th April 2009 12:10
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58


All times are GMT +2. The time now is 01:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.