#1  
Old 8th September 2005, 16:39
ProTrooper ProTrooper is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email bouncing

I set up a server using the FC4 Perfect Setup guide. Once I was finished I can send email, but once I replied I recieved this message:
Quote:
This is the Postfix program at host wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net> (expanded from <james@antrat.com>):
mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops back to myself


Final-Recipient: rfc822; james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Original-Recipient: rfc822; james@antrat.com
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops
back to myself
And in the log:
Code:
postfix/smtpd[28641]: BA92D607F3: client=zproxy.gmail.com[64.233.162.196]
postfix/cleanup[28645]: BA92D607F3: message-id=<76a09fa3050908061867c60702@mail.gmail.com>
postfix/qmgr[30022]: BA92D607F3: from=<protrooper@gmail.com>, size=1240, nrcpt=1 (queue active)
postfix/smtpd[28641]: disconnect from zproxy.gmail.com[64.233.162.196]
postfix/smtp[28646]: BA92D607F3: to=<james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>, orig_to=<james@antrat.com>, relay=none, delay=0, status=bounced (mail for wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net loops back to myself)
postfix/cleanup[28645]: EE703607F5: message-id=<20050908131804.EE703607F5@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>
postfix/qmgr[30022]: EE703607F5: from=<>, size=3250, nrcpt=1 (queue active)
postfix/qmgr[30022]: BA92D607F3: removed
postfix/smtp[28646]: EE703607F5: to=<protrooper@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[64.233.185.27], delay=2, status=sent (250 2.0.0 OK 1126185486 g3si455440wra)
postfix/qmgr[30022]: EE703607F5: removed
And I checked the DNS entry to make sure the MX record was set up properly:
Code:
(snip)

  MX      10 mail.antrat.com.

antrat.com.      A        68.110.129.76
www       A       68.110.129.76
mail       A       68.110.129.76
Any idea why this is happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th September 2005, 16:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,794
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Add the line:

wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net

at the end of the file:

/etc/postfix/local-host-names

Then restart postfix.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th September 2005, 17:13
ProTrooper ProTrooper is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Great that worked.... but now something else is happening. As soon as I started postfix I recieved an "Undelivered Mail Returned to Sender" email every second. The attatched file was this:
Quote:
This is a MIME-encapsulated message.

--B505B607F6.1126188429/wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Content-Description: Notification
Content-Type: text/plain

This is the Postfix program at host wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<admispconfig@localhost.ga.at.cox.net> (expanded from
<admispconfig@localhost>): Host or domain name not found. Name service
error for name=localhost.ga.at.cox.net type=A: Host not found

--B505B607F6.1126188429/wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Content-Description: Delivery report
Content-Type: message/delivery-status

Reporting-MTA: dns; wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
X-Postfix-Queue-ID: B505B607F6
X-Postfix-Sender: rfc822; james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Arrival-Date: Thu, 8 Sep 2005 10:07:09 -0400 (EDT)

Final-Recipient: rfc822; admispconfig@localhost.ga.at.cox.net
Original-Recipient: rfc822; admispconfig@localhost
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; Host or domain name not found. Name service error
for name=localhost.ga.at.cox.net type=A: Host not found

--B505B607F6.1126188429/wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net
Content-Description: Undelivered Message
Content-Type: message/rfc822

Received: by wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net (Postfix, from userid 10005)
id B505B607F6; Thu, 8 Sep 2005 10:07:09 -0400 (EDT)
X-Loop: james@localhost
Subject: Mailsize: james
Message-Id: <20050908140709.B505B607F6@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>
Date: Thu, 8 Sep 2005 10:07:09 -0400 (EDT)
From: james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net (James)
To: undisclosed-recipients:;

2637


--B505B607F6.1126188429/wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net--
Any idea what this is? I had to stop Postfix to stop the emails.
Reply With Quote
  #4  
Old 8th September 2005, 17:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,794
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Please add:

localhost.ga.at.cox.net

to the local-host-names file too and restart postfix.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th September 2005, 17:32
ProTrooper ProTrooper is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did that but it didn't help. Checked the log. No Problems, just a lot of these messages:
Code:
postfix/pickup[4109]: 801086082C: uid=10005 from=<james>
postfix/cleanup[4111]: 801086082C: message-id=<20050908142820.801086082C@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>
postfix/qmgr[4110]: 801086082C: from=<james@wsip-68-110-129-76.ga.at.cox.net>, size=395, nrcpt=1 (queue active)
postfix/local[4113]: 801086082C: to=<admispconfig@localhost.ga.at.cox.net>, orig_to=<admispconfig@localhost>, relay=local, delay=0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
postfix/qmgr[4110]: 801086082C: removed
I will delete this email and try to create another. I will let you know what happens.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th September 2005, 17:54
ProTrooper ProTrooper is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Okay it works now. Thanks for all the help till!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hiding email addresses myles Programming/Scripts 5 1st December 2008 13:09
How can I use email addresses for usernames skeeta Installation/Configuration 28 31st July 2006 17:06
Help forward root email to me domino Technical 10 2nd May 2006 16:01
email client configuration davidg General 3 22nd August 2005 17:40
Monitor Email Traffic mike Server Operation 1 9th May 2005 17:15


All times are GMT +2. The time now is 17:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.