#1  
Old 21st January 2011, 00:22
powaserv powaserv is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 40
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Default problems mails

I have a problem with my new installation.
I do not receive emails.
I had a problem to connect to SMTP with Thunderbird
And also to enter "squirrelmail" I used the IP address.

My server is running ubuntu 9.04.
My field is powaserv.com

For the example you give the name of the server
Quote:
server1.tralalala.com
I have peace instead of server1.
Quote:
peace.powaserv.com
I also have this error

Quote:
-Queue ID-- Size - ---- Arrival Time ---- -Sender/Recipient-------
Mon 17 January 1206 E218179C261 www-data@peace.powaserv.com 9:38:13 p.m.
(temporary failure. Command output: ERR: authdaemon: s_connect () failed: Permission denied / usr / bin / maildrop: Unable to open mailbox.)
powa@powaserv.com

Thu 20 January 2281 566EF79C266 web1@peace.powaserv.com 9:36:18 p.m.
(host smtp-in.neuf.fr [93.17.128.86] said: 450 4.1.8: Sender address rejected: Domain not found (in reply to RCPT TO command))
xxxxx.xxxxx @ neuf.fr

I am a bit lost because I read the various solutions, but I do not know if my problems are related or not.

How can I solve these problems?


Thank you.


ps: Happy New Year
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st January 2011, 04:22
ByteMe Networking ByteMe Networking is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Virginia Beach VA.
Posts: 24
Thanks: 7
Thanked 7 Times in 3 Posts
Default

A quick search of the error I cam up with this. Looks like the issue is resolved on the first page.

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=37773

Hope this helps,
Casey
__________________
Have hope.
Take care of your local Veterans and Community.
http://vbelks.org
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd January 2011, 18:08
powaserv powaserv is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 40
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I really look and try to do things but without success.
It's going a bit in all directions in the conversation and I can not find my way.
Are there any chance to take my problem to zero?
For there I can not do too much.


Thank you
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd January 2011, 14:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

The errors that you posted are ok, they do not mean that anything is wrong with your setup. They should accour as it means that someone ahs tried to send emails to Linux system users which dont have a mailbox.

So back to your original problem. Login to webmail and send a email to the same address that you used to login to the server and then post the lines that got added to the mail log file. Additionally, I need to know which tutorial was used to install the server.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th January 2011, 19:51
powaserv powaserv is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 40
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

hello

sorry for the delay.

So I use the tutorial for ubuntu 9.04

Now I no longer have any access to webmail.

my hostname is peace.powaserv.com.

I think I broke everything in testing several things.


Thank you for your help.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th January 2011, 17:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Are there any errors in your mail log (in the /var/log/ directory)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems receiving mails. danielgo General 1 22nd April 2010 17:54
ISPC 2.2.33 Problems with vhost and send mails kings General 1 19th October 2009 13:39
problems receiving mails Amorphous Installation/Configuration 2 15th October 2009 12:04
Having Problems With Postfix ISPConfig - Sending & Receiving mails jeo_84 Installation/Configuration 1 4th March 2008 10:32
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 12:56


All times are GMT +2. The time now is 20:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.