#1  
Old 28th October 2010, 17:46
b00gz b00gz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 55
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Autoresponder Not working

ISPConfig Version: 3.0.3
- I enable it and it doesn't send emails back I don't see anything in the logs about it. if I go under the users /var/vmail/mailfilters folder I don't see any files either.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th October 2010, 17:52
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,613 Times in 4,424 Posts
Default

The mailfilters folder is only used in courier setups. If you use dovecot, then the autoresponder is in the .sieve file in the mailbox folder.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th October 2010, 18:00
b00gz b00gz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 55
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using courier
Reply With Quote
  #4  
Old 28th October 2010, 18:04
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,613 Times in 4,424 Posts
Default

There are no known problems with autoresponders in 3.0.3 with courier, so its most likely a config problem. Please check if the job is still in the jobqueue in the monitor and if there are any errors in the system log in the ispconfig monitor.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 28th October 2010, 18:06
b00gz b00gz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 55
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Till sorry can you give me a little more direction on this. How can I check the job queue in the monitor?
Reply With Quote
  #6  
Old 28th October 2010, 19:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,804
Thanks: 840
Thanked 5,613 Times in 4,424 Posts
Default

Login to ispconfig, click on monitor and then on show jobqueue.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
auto update svn working copy donix Installation/Configuration 0 9th June 2010 21:59
Autoresponder not working? cambo Installation/Configuration 36 24th July 2008 05:18
autoresponder Tripple2 Installation/Configuration 9 30th August 2007 18:12
Autoresponder called from PHP not working TheRudy General 4 6th September 2006 19:46
Debian 3.1 install - Autoresponder not working jockstrap Installation/Configuration 4 15th July 2006 13:58


All times are GMT +2. The time now is 06:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.