Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th October 2010, 00:37
tylerishappy tylerishappy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument

I am recieving this error message every time I use Send / Received from Outlook.

I have a Ubuntu Server setup with ISPConfig 3.0

i have Outlook setup using IMAP



/var/log/mail.err
Oct 25 15:37:16 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 15:43:12 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 15:49:23 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 15:52:13 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 16:00:28 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 16:01:14 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 16:01:37 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Oct 25 16:22:21 spider imapd: Error reading ACLs for : Invalid argument
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th October 2010, 15:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

Do you use Courier or Dovecot? Did you set up any whitelist or blacklist records in ISPConfig?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 26th October 2010, 16:52
tylerishappy tylerishappy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Courier
Just checked ISPConfig - no whitelist or blacklist
Reply With Quote
  #4  
Old 27th October 2010, 14:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

Are you having problems fetching mails from the server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 27th October 2010, 16:43
tylerishappy tylerishappy is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same account setup on multiple computers. On 1 of the computers I cannot send via my email address but I can receive. On the other 2 I can send and receive with no issues.

The reason I found this issue is because I am trying to find out why I cannot send. I have double checked all of my account settings and they match to the other computers.
Reply With Quote
  #6  
Old 28th October 2010, 18:01
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

Your IMAP daemon has nothing to do with sending emails. Are there any Postfix errors in your mail log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
imap, mail, ubuntu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
After updating Fedora 13 - Unable to login in kernel 3 and 5 Besrilo Kernel Questions 6 12th August 2010 19:01
ISPConfig 3 Send/Receive mail not working. Acidut General 6 4th April 2010 11:24
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Mail not working epicuniversal General 5 13th June 2009 08:24
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22


All times are GMT +2. The time now is 04:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.