Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th October 2010, 23:53
otacon otacon is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Thanks: 5
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Different Website when adding www

So I am on a Dynamic IP address, so I use dyndns.org to host the website.

When I go to remcycle.net I get text that says "It Works"

When going to www.remcycle.net I get "Welcome to your website!This is the default index page of your website.
This file may be deleted or overwritten without any difficulty. This is produced by the file index.html in the web directory.

For questions or problems please contact support.

Powered by ISPConfig"


I have never seen the second one before... it has always just said "It Works"

So if I try to access webmail

remcycle.net/webmail it works , but www.remcycle.net/webmail doesn't exist.


I am not sure what button I press to make the subdomain www a different website but I know it is not listed as a subdomain in my site tab.


Anyone have suggestions on what could be causing this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th October 2010, 11:40
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

Setup your dyndns account to create a wildcard record. anything.remcycle.net will point to the same address.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to topdog For This Useful Post:
otacon (21st October 2010)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Security problem 2 ???? the revenge :) albertux Installation/Configuration 2 22nd September 2009 18:44
Mail Log Question - Is This Normal gwiz Installation/Configuration 7 12th September 2009 03:09
550 Sender verify failed Allen15 Installation/Configuration 11 13th February 2009 14:02
Strato Server - Restoring with SystemImager popper2001 HOWTO-Related Questions 5 28th July 2007 10:18


All times are GMT +2. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.