#1  
Old 18th August 2010, 23:06
lishaw1968 lishaw1968 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 33
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webmin upgrade

I did a upgrade from webmin in a centos 5.2 installation.

Now, if i want to change a password, add a domain or a user even a website it shows in ispconfg but it dont work and it dont show in webmin.

Can you help me, i guesss i broke some permissions or a script and i dont know how to get it back

Thank you
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th August 2010, 16:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
Default

Can you post the outputs of
Code:
ps aux | grep wconf
and
Code:
ls -la /root/ispconfig/
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th August 2010, 17:16
lishaw1968 lishaw1968 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 33
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Can you post the outputs of
Code:
ps aux | grep wconf
and
Code:
ls -la /root/ispconfig/
?
[root@web3 ~]# ps aux | grep wconf
root 1026 0.0 0.0 4620 1224 ? S Aug18 0:00 /bin/bash /root/ispconfig/sv/ispconfig_wconf
root 1494 0.0 0.0 4572 1156 ? S Aug18 0:00 /bin/bash /root/ispconfig/sv/ispconfig_wconf
root 16591 0.0 0.0 4000 724 pts/0 S+ 11:14 0:00 grep wconf


and

drwxr-xr-x 10 root root 4096 Aug 8 22:27 .
drwxr-x--- 8 root root 4096 Aug 18 16:41 ..
-rwxr-xr-x 1 root root 33078 Jan 7 2010 cronolog
-rwxr-xr-x 1 root root 9673 Jan 7 2010 cronosplit
drwxr-xr-x 12 root root 4096 Jan 7 2010 httpd
drwxr-xr-x 16 root root 4096 Jan 7 2010 isp
-rw-r--r-- 1 root root 0 Aug 19 09:43 .ispconfig_lock
drwxr-xr-x 7 root root 4096 Jan 7 2010 libmcrypt
-rw-r--r-- 1 root root 8 Aug 19 09:43 .old_path_httpd_root
drwxr-xr-x 6 root root 4096 Jan 7 2010 openssl
drwxr-xr-x 6 root root 4096 Jan 7 2010 php
drwxr-xr-x 4 root root 4096 Feb 3 2010 scripts
drwxr-xr-x 4 root root 4096 Jan 7 2010 standard_cgis
drwxr-xr-x 2 root root 4096 Jan 7 2010 sv
-rwx------ 1 root root 9389 Jan 7 2010 uninstall
Reply With Quote
  #4  
Old 20th August 2010, 14:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
Default

Please run
Code:
rm -f /root/ispconfig/.ispconfig_lock
Then run
Code:
/root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/writeconf.php
Do you get any errors?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 20th August 2010, 14:36
lishaw1968 lishaw1968 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 33
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i get this:


[root@web3 ~]# /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/writeconf.php
start
Segmentation fault
Reply With Quote
  #6  
Old 21st August 2010, 17:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
Default

That's bad. Please install the latest ISPConfig 2 version (2.2.37), this will perform an update and also install a new PHP for ISPConfig so that hopefully the error will be gone then.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
debian upgrade broken.. apt-get stuck guthrie Installation/Configuration 3 31st March 2009 04:29
Dataloss during upgrade because of connection drop whimboo Installation/Configuration 3 20th November 2008 20:56
Installing Webmin on Ubuntu Linux (Server edition) U2XS Installation/Configuration 9 4th April 2007 14:02
Update your webmin if you use it! edge Server Operation 0 24th September 2006 14:33
screwed up the upgrade provell Installation/Configuration 7 14th August 2006 13:33


All times are GMT +2. The time now is 01:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.