#1  
Old 2nd June 2006, 01:43
etag1949 etag1949 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default required modules missing

I can't get the installation to complete. I get as far as the middle of pg 6 at http://howtoforge.org/perfect_setup_ubuntu_5.10_p6 and get the "The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly..." error apparently relating to:

REQUIRED module missing: Digest::SHA1
REQUIRED module missing: HTML::Parser
optional module missing: Net::DNS
optional module missing: Mail::SPF::Query
optional module missing: IP::Country
optional module missing: Razor2
optional module missing: Net::Ident
optional module missing: IO::Socket::INET6
optional module missing: IO::Socket::SSL
optional module missing: LWP::UserAgent
optional module missing: HTTP::Date
optional module missing: Archive::Tar
optional module missing: IO::Zlib

warning: some functionality may not be available,
please read the above report before continuing!

ERROR: Could not configure SpamAssassin

I don't know what I'm doing wrong here. The machine is a Dell PE4400, 2x1ghz Xeons, running Linux 2.6.12-9-686-smp #1 SMP kernel.

I hope I've included enough to get some help!

TIA, ernie
Attached Files
File Type: txt ispconfiginstalllog.txt (5.3 KB, 505 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd June 2006, 10:37
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,749
Thanks: 840
Thanked 5,601 Times in 4,412 Posts
Default

It seems you missed the last installation step on page 5 of the howto:

Quote:
apt-get install libhtml-parser-perl libdb-file-lock-perl libnet-dns-perl
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd June 2006, 15:13
etag1949 etag1949 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Duh!

thnx, till...
works like a charm

ernie
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 12:14
Help Needed Please!!! DanMB Installation/Configuration 15 19th March 2006 00:16
ISPConfig 2.2.0 - Unrecoverable error during installation danf.1979 Installation/Configuration 2 14th March 2006 09:48
Files missing? crypticedge General 1 4th January 2006 10:44


All times are GMT +2. The time now is 16:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.