#1  
Old 15th May 2010, 12:03
QKC QKC is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to QKC
Default Ubuntu 10.04

Dear Forum members,
I have been using 9.10 for a while and has been happy with it. With the new 10.04, I upgrade from 9.10 to 10.04.But things are not smooth.My problem after the upgrade is that the cursor appear to be invisible but I know it is there cos there is some shade when I point the cursor to some application. The cursor appear when I open Terminal and type something and it will appear again. After I restart my system, the cursor become invisible again.

I would like to have 10.04 on my system but the invisible cursor is keeping me out of the upgrade. My system is Pentium 1.8 with 768 of RAM. Not sure is it because of the low spec of my system which is why 10.04 is not able to run smoothly or anything else.

Appreciate every help render to my problem.
Thanks
JQ
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th May 2010, 11:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Is this a physical system or a virtual machine? Any errors in your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig not working after upgrade to Ubuntu 10.04 jkrell Installation/Configuration 22 26th September 2011 11:07
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 20:31
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 13:49
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34


All times are GMT +2. The time now is 13:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.