Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th April 2010, 20:27
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Server - OpenSUSE 11.2 - ISPConfig3 doesn't create anything

I've successfully gone through the following howto, despite some errors in the material:

http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-3

Now everything is up and running, I can access the admin panel from everywhere, I can create resellers, I can create clients, so on, so forth. I get no error messages while performing any of these tasks.

Except... nothing actually happens. It seems to work in the admin panel, but when I create a new site, nothing actually gets created anywhere in the filesystem. No directories get created, nothing exists. I *think* the new site is supposed to get created in /srv/www/clients by default, but there is no /srv/www/clients directory. The name of the site I created is fpztest.com but there's nothing named *fpz* anywhere on my filesystem, despite the fact that the admin panel says everything worked fine.

I'm using ISPConfig 3.0.2.1 on opensuse 11.2 32bit. The ispconfig log file is empty.

Last edited by GoremanX; 8th April 2010 at 20:39.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th April 2010, 14:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

What's the output of
Code:
crontab -l
(run as root)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th April 2010, 16:05
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow, I really wish these replies came sooner. Must be because we're on different sides of the globe. In the time it takes for me to get a reply, I get frustrated and give up, and I move on to something else. I've since moved on to Virtualmin on Debian 5.0, which was inadequate for my needs, and then I went with ISPConfig3 on Debian 5, which is now working perfectly (after I've fixed a couple of simple issues unrelated to ISPConfig3).
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
amavis & ispconfig 3 yalex2000 Installation/Configuration 20 18th February 2010 17:02
Perfect Server Ubuntu 9.10 with ISPConfig3 hccoder Server Operation 8 11th November 2009 09:59
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
mail delivered in mbox patfee Installation/Configuration 8 11th December 2007 13:58


All times are GMT +2. The time now is 12:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.