#1  
Old 4th April 2010, 21:37
BorderAmigos BorderAmigos is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego & Tijuana
Posts: 302
Thanks: 26
Thanked 33 Times in 31 Posts
Send a message via MSN to BorderAmigos Send a message via Yahoo to BorderAmigos
Default Clamd terminating too quickly?

After updating ISPConfig3 to 3.0.2.1 and Clamav to 0.86 I'm getting this message every 5 minutes in the syslog...

Apr 4 12:30:50 server clamd: clamd: client (pid 23269) exited with 1 status
Apr 4 12:30:52 server clamd: clamd: client (pid 23272) exited with 1 status
Apr 4 12:30:54 server clamd: clamd: client (pid 23275) exited with 1 status
Apr 4 12:30:56 server clamd: clamd: client (pid 23278) exited with 1 status
Apr 4 12:30:58 server clamd: clamd: client (pid 23281) exited with 1 status
Apr 4 12:30:58 server clamd: clamd: terminating too quickly, waiting 300 seconds

Anyone know what this means?
__________________
System6Hosting.com, ISPConfig 3, Debian.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th April 2010, 11:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
Default

You should try to set the ReadTimeout to a higher value in the clamd.conf file and then restart clamd. E.g.

ReadTimeout 300
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th April 2010, 15:33
BorderAmigos BorderAmigos is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: San Diego & Tijuana
Posts: 302
Thanks: 26
Thanked 33 Times in 31 Posts
Send a message via MSN to BorderAmigos Send a message via Yahoo to BorderAmigos
Default

Thanks for the reply. I got the error to go away last night by uncommenting: LocalSocket /var/run/clamav/clamd.ctl
__________________
System6Hosting.com, ISPConfig 3, Debian.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clamd Will Not Start jonwatson Installation/Configuration 8 18th August 2011 19:45
squirrelmail and postfix witoszek General 12 1st December 2009 18:07
Email: Login Error furiano Installation/Configuration 6 28th January 2009 02:39
clamd stopped running after upgrade --- fixed mxc Tips/Tricks/Mods 1 5th November 2007 09:32
Fedora core 5 + clamd kav5 Installation/Configuration 1 10th September 2006 14:19


All times are GMT +2. The time now is 00:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.