Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd February 2010, 14:26
sheshes sheshes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Nicosia
Posts: 123
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Weird problem: ISPconfig 3 control Panel not reachable while sites work fine

Hey guys,

I have been running my ISPconfig 3 server for quite a while now. These past 2 days all of a sudden I can't login into the ISPconfig 3 control panel. It doesn't open up at all.

I am using ssl on that on port 8080. The weird this is that all other services are running fine, that include mail and websites but I just can't get the ISPconfig 3 page to show.

FYI: yesterday I had done a safe-upgrade that upgraded maildrop. But the ISPconfig 3 GUI was not working before I did the upgrade.

Please advise
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd February 2010, 19:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
Default

What is the error message in the browser? Any errors in the apache error log?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd February 2010, 19:29
sheshes sheshes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Nicosia
Posts: 123
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The error that I got is the same as when page cannot be found.
There wasn't any error at all in the log so I just re instated the port forwarding and it is working fine.

Sorry to waste your time
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with ISPConfig and Squirrelmail leeeonardo Installation/Configuration 4 21st April 2007 15:31
ISPconfig Virtual Hosts + Perfect setup Problem ? orasis Installation/Configuration 5 16th March 2007 10:46
Server randomly not reachable. Can't detect the problem jobediah Installation/Configuration 12 5th March 2007 14:24
Unable to log into ISPConfig control panel bobplank Installation/Configuration 1 13th July 2006 14:17
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 15:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.