Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th December 2009, 22:20
albertux albertux is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Chile
Posts: 90
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to albertux
Default how i can see a site like this ????

http://server_ip/site1

for example:

http://200.200.121.8/domain.com

thank you
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st December 2009, 09:56
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

Unfortunately I do not really understand your problem.
Is it about how "server" resolves to the exemplary IP-Adress or what?

The domains are handled as domains meaing there is a vhost for each domain you set. Thus you won't be able to access a domain via the "central" IP of the server with the domain name in the path to access it - if that is what you meant.
For this you could try to manually or half automatically (without changing the ispconfig code which would be ruined every update) setting aliases poiting to the real domain pathes, or trying mod_rewrite.
Nevertheless for me it makes no sense to configure domains and trying to access them like this.
Reply With Quote
  #3  
Old 31st December 2009, 13:28
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by albertux View Post
That's not possible, but this thread might help you: http://www.howtoforge.com/forums/sho...s+file+windows
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd January 2010, 20:05
albertux albertux is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Chile
Posts: 90
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Skype™ to albertux
Default

mmm the real trouble is with a installation of a paypal system because this system require cgi and the ip direction and the name of service ... for that reason, a webmaster of the place ... www.example.com ask me the public ip for example, http://200.200.121.8/~example or some like that ...

I hope your comment again...

greetings ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 19th September 2007 23:20
ISPConfig stop working after i add a new site xTiNcTion Installation/Configuration 4 5th January 2007 23:55
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 14:43
New site problem cybereatl Installation/Configuration 3 11th November 2006 16:22


All times are GMT +2. The time now is 10:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.