#1  
Old 8th May 2006, 22:50
blackflag blackflag is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default apache2 not really running

Hello all,
I use ispconfig 2.2.2 on debian sarge.
When I do:

HTML Code:
willy:/etc/apache2# /etc/init.d/apache2 force-reload
Forcing reload of web server: Apache2[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x..132:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:25 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.131:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.131:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] VirtualHost x.x.x.130:443 overlaps with VirtualHost x.x.x.130:443, the first has precedence, perhaps you need a NameVirtualHost directive
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.132:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.131:80 has no VirtualHosts
[Mon May 08 22:23:27 2006] [warn] NameVirtualHost x.x.x.130:80 has no VirtualHosts
And the websites are not reachable.
I googles a lot and tried thinks since hours but can not find a solution.
When I understand the failure correct then there must be secondary entries.
I looked and looked but can not find it!
And there is no secondary apache2 process running!
So what is wrong?

can someone help?

tia
stefan
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th May 2006, 22:57
MvincM MvincM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 62
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

Hi,

Are you sure you don't have twice or more
"Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"
in your apache2.conf?

It looks like you have to much includes.

Best regards,
MvincM
Reply With Quote
  #3  
Old 8th May 2006, 23:35
blackflag blackflag is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 47
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

cool!!! The apache2 errors are away!

but Im not able to see the websites.
And I can not found apache errors.

dont know what is wrong!

tia
stefan
Reply With Quote
  #4  
Old 9th May 2006, 00:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blackflag
but Im not able to see the websites.
And I can not found apache errors.
What happens in your browser? Any errors?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 9th May 2006, 07:50
MvincM MvincM is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 62
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

Hi,

In apache2.conf must be one entry: "Include /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf"

Try to change something in your site config - to regenerate Vhosts_ispconfig.conf nad reload Apache (it is done automaticly).

Then try to open site in browser. If it doesn't work plese pase last entry from /var/log/apache2/error.log and /var/lob/apache2/access.log

Best regards,
MvincM
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora 4 TPS mail problem Hagforce HOWTO-Related Questions 13 10th February 2010 18:23
SSI with Apache2 on Debian jchaven Server Operation 7 25th August 2008 17:06
PHP on Apache2 no longer works after ISPconfig azorman Installation/Configuration 6 23rd July 2006 22:06
Debian Sarge, Apache2 & Proxy Configuration savkar Installation/Configuration 5 15th March 2006 21:44
ISPConfig stop running nms General 3 23rd February 2006 22:20


All times are GMT +2. The time now is 08:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.