Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th May 2006, 19:26
fpl fpl is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default change report client / site

hello,
where i can change report client / site ?
I would change client form a site, for a another client...

thanks for your help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th May 2006, 20:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

What exactly are you trying to do?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 5th May 2006, 20:49
fpl fpl is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would modify site manager from a site.

I have ISP client 'A' who manage site '1.tld'
I want change IPS client 'A' by ISP client 'B'

thanks for your help

Last edited by fpl; 8th May 2006 at 23:30.
Reply With Quote
  #4  
Old 8th May 2006, 22:40
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

I noticed something weird. I havent been able to track down the bug yet, but one of my sites has changed "owner".

The client has gotten ownership of a site which is supposed to be owned by another client.

I'm also trying to figure out how to change it back, lots of the code is in german so it's a bit troublesome. However Im also trying to find the bug.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th May 2006, 23:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Can you reproduce the behaviour?
Maybe it was some other process that changed the ownership, maybe acron job or something like that.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 8th May 2006, 23:46
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

Under Debian 3.1 followed perfect install guide..
The traffic stats didnt work (webalizer still hasnt updated yet), the directory was made by the script but they are empty.

30 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
40 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null

So I decided to run these scripts manually (stripping out the time marks infront). Not sure if that'd change the ownership of the site to another client.

But how can I get the client the ownerships back?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how can I change the IP in site managment? gili General 3 3rd April 2006 14:39
Removed site, but it is still there mromer General 2 21st December 2005 17:46
I erased client and site folders... now I want them back danf.1979 General 3 20th December 2005 13:02
Getting Client name From a Site & Listing all Users seperately raveneye Feature Requests 0 13th October 2005 20:45
can't delete a site KenMcGinnis Installation/Configuration 2 14th August 2005 15:02


All times are GMT +2. The time now is 05:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.