#1  
Old 20th September 2009, 12:27
sorry27 sorry27 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bind slave problem

Hello,

I have installed the last mydns-ng and mydnsconfig.

I have a problem with BIND slave update.
When I change the zone records in mydnsconfig, DNS NOTIFY to my slave BIND doesn't start.

This is my part of mydns.conf:

allow-axfr = yes # Should AXFR be enabled?
allow-tcp = yes # Should TCP be enabled?
allow-update = yes # Should DNS UPDATE be enabled?
notify-enabled = yes
ixfr-enabled = yes

Any idea?


Thanks a lot.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st September 2009, 13:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,727 Times in 2,565 Posts
Default

Any errors in the logs (on the master and the slave)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 21st September 2009, 21:33
sorry27 sorry27 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No,

the logs of master and slave are empty...
Reply With Quote
  #4  
Old 26th September 2009, 02:13
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

Can mention I'm having similar problems and still got to add all the ips of my bind slave to the "allowed" list to even get anything to update.
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
bind problem. domain.com doesn't resolve to domain.net bob808 Server Operation 4 29th April 2009 12:07
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 08:04
New Install - Bind problem Brenton Installation/Configuration 6 23rd May 2008 10:02
Problem with slave DNS DarkBen Installation/Configuration 15 5th January 2006 12:42
bind problem flourishing General 2 10th December 2005 13:06


All times are GMT +2. The time now is 15:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.