#1  
Old 4th June 2009, 03:24
wxman wxman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Log error after 3.0.1.3 update

The update went fine on one of my servers, but shows an err in the monitor. The ISPConfig Log has:
Code:
Unable to connect to the database Can't create database 'c2list'; database exists
c2list is one of the databases I had before the update, and I didn't change any permissions. I can't honestly say the error wasn't there before the update because I didn't check just before running it. I know it wasn't there a short time ago though.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th June 2009, 08:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

The error just means that the database could not be created because it existed already. Just click on the delete button in the error lost to remove it as it will block the config queue otherwise.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 4th June 2009, 16:30
wxman wxman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Thanks Till that looks better now. After I removed it it showed up again though. I tried backing it up, and removing it. ISPC made a new one so I thought it would be happy now, but it keeps generating tha same error.
This was my first upgrade after moving to version 3.

Last edited by wxman; 4th June 2009 at 17:42.
Reply With Quote
  #4  
Old 5th June 2009, 11:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

This has nothing to do with a ispconfig update. Basically you can not create a database adain that exists already.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th June 2009, 13:37
wxman wxman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 189
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
This has nothing to do with a ispconfig update. Basically you can not create a database adain that exists already.
So how do I stop the error. It keeps coming back even if I delete the database. I don't see how we can ever upgrade again if it won't like the databases that are already there.
Reply With Quote
  #6  
Old 5th June 2009, 14:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Which commands exactly did you execute as you updated?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 05:25
Outlook does not Authenticates aberrio Server Operation 30 1st November 2007 19:21
No ftp login for ispconfig-webuser agri Installation/Configuration 12 19th March 2007 10:06
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 14:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.