Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26th May 2009, 08:38
mariuscotan mariuscotan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question have problems with OpenSuse 11.1 + IspConfig 3 virtual appliance

Hi,
i have downloaded The_Perfect_Server_-_OpenSUSE_11.1__ISPConfig_3_.zip from the subscription menu of this site.
I have a server running windows server 2003 r2 with latest updates and vmware server 2 on it.
I have imported vmware image on vmware server, configured ip adress, dns, gateway with yast, i try ping in yahoo... it is working, but ispconfig is not working.

Look here: https://82.79.51.34:81/
and if i try to acces defapul page http://82.79.51.34 it also displays an error.

Can someone help me please...

Thanks,
Best regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th May 2009, 13:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Might be a problem with your firewall. that you are not able to access ispconfig on port 81.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th May 2009, 22:36
mariuscotan mariuscotan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Might be a problem with your firewall. that you are not able to access ispconfig on port 81.
There is no firewall active in suse, i have checked... jus in windows, but i have 2 different ips, one for windows and one for virtual machine, and in vmware i use bridged connection for network type. I think there is a problem with ispconfig or with appache.
Reply With Quote
  #4  
Old 27th May 2009, 11:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,478
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Thats o so far and the normal setup for virtual machines. Please post the output of:

iptables -L
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 27th May 2009, 22:48
mariuscotan mariuscotan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Thats o so far and the normal setup for virtual machines. Please post the output of:

iptables -L
Here is the oputput:


localhost:~ # iptables -L
Chain INPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain FORWARD (policy ACCEPT)
target prot opt source destination

Chain OUTPUT (policy ACCEPT)
target prot opt source destination
Reply With Quote
  #6  
Old 28th May 2009, 12:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

The firewall is off so that's not the problem. What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
appache problems, ispconfig 3.0.1, not working, opensuse 11.1, perfect server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
ISPCONFIG Anti-Spam filter not causing problems for user account vestport Server Operation 16 12th August 2008 23:22
ISPConfig on OpenSuSE 10.0 Site doesn't show up Hendrikus Postma Installation/Configuration 5 6th February 2006 18:35
postfix config jmroth Installation/Configuration 6 18th September 2005 15:58


All times are GMT +2. The time now is 04:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.