#1  
Old 8th May 2009, 14:53
bolero bolero is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default webalizer cron job not running

I happen to have a weird problem on one of my virtual machines with ispconfig 2. The webalizer statistics are not run. I can run the cron job manually and then it works fine and creates the stats, but it doesn't seem to get carried out by cron, the stats always remain at that date I last ran it manually. I added another cronjob and it got carried out, so cron is working.
This virtual machine is just a clone of other ispconfig installations where the webalizer script is running fine. So, it's a mystery to me why it doesn't run on this VM. Below is the complete crontab for root.
Any ideas?

19 18 * * * /etc/webmin/cron/tempdelete.pl
30 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/ftp_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/mail_logs.php &> /dev/null
59 23 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/cleanup.php &> /dev/null
0 4 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/webalizer.php &> /dev/null
#0,30 * * * * /root/ispconfig/php/php
#/root/ispconfig/scripts/shell/check_services.php &> /dev/null
15 3,15 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/quota_msg.php &> /dev/null
40 00 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/traffic.php &> /dev/null
05 02 * * * /root/ispconfig/php/php /root/ispconfig/scripts/shell/backup.php &> /dev/null
30 14 * * * touch /root/cron-ok
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th May 2009, 13:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Can you post the output of
Code:
env
?

Which distribution are you using?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd June 2009, 13:09
bolero bolero is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Hi Falko, I've been on vacation since then, so couldn't answer. I just resolved the issue. Your hint about ENV pointed in the right direction. I have replaced the default webalizer with a newer one that installed to /usr/local. That path is missing from $PATH when run by cron. I added a $PATH variable to the cron jobs and it is working now.
I did not notice the problem on the other VMs because I had not removed the original webalizer from them. So, from cron the original webalizer was run (fine) and manually the new webalizer was run (fine).
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
user deleted but user cron still running bas1968 General 1 13th February 2009 11:59
Cron job failure report torusturtle General 5 18th July 2008 14:13
Running Webalizer with runstats CH Nathan Server Operation 1 11th May 2008 21:57
webalizer cron msg annoyance domino Server Operation 3 23rd September 2006 16:35
cron job modified after upgrading V 2.2.5 jfruano Installation/Configuration 1 21st July 2006 12:31


All times are GMT +2. The time now is 19:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.