Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th April 2009, 10:30
oncletom oncletom is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Network configuration and multiple IP

Hello again,

I wanted to add 2 other IP address to my server in order to manage DNS from ISPConfig (and not having to create a NS for each domain I host).
So I added another IP from ISPConfig.

When I pinged this new IP, I had no response (pinging the main IP worked).
So I checked the "Network" checkbox in another menu (I don't remember which one sorry) and since then, the box does not respond on any port.

I guess it has messed something.

I'll have soon access in rescue mode. I'll edit the /etc/network/interfaces to revert it back but do I have to change another file/db record?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th April 2009, 11:03
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,395
Thanks: 833
Thanked 5,490 Times in 4,322 Posts
Default

You will have to configure your the IP in your network card in /etc/network/interfaces too.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th April 2009, 14:45
oncletom oncletom is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 20
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thanks. I've reinstalled everything (I can as I test, in production I can't describe the mess it would have been).

Now it's OK. However I won't check again the "System > Server Config > Server > Network Configuration" as I'm convinced it broke the network access. I think it rewrote the interfaces file with wrong values.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig, network

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 17:39
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57
Configuring LAMP on multiple machines (configuration) Auriferous Technical 3 17th May 2008 12:47


All times are GMT +2. The time now is 08:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.