Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th April 2009, 04:29
digiplay digiplay is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Installed but won't serve other than default site

I have set up Ubuntu 8.10 clean and installed ISPConfig 3 in it, following the installation directions. Was not able to complete the page of Hoard directions since I didn't know where it was.

The problem I have run into, is that nothing other than the default site shows up. FTP works fine and gets to the correct directory for each domain. But http always ends up at the default.

I've looked at everything. The links point correctly from /var/www to the other directory. The configuration files look to be generated correctly for the default and virtual domains.

I'm lost where else to look.

Chuck
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th April 2009, 09:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,763
Thanks: 821
Thanked 5,331 Times in 4,183 Posts
Default

Does the domain of the site that does not work points with a DNS A-Record to the IP of the server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th April 2009, 18:03
digiplay digiplay is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yes it does.

Chuck
Reply With Quote
  #4  
Old 6th April 2009, 19:27
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 265
Thanked 151 Times in 131 Posts
Default

Did you set in "ISPconfig > Sites > the website > IP-Address" to the IP, or to the *
If it's set to *, set it to the IP of the server, and try again!
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th April 2009, 00:16
digiplay digiplay is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

That worked!

I thought that the * would use any IP as a wildcard. Guess it has to be specific.

Thank you.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to digiplay For This Useful Post:
MylesYamada (11th April 2009)
Reply

Bookmarks

Tags
installation, ispconfig 3, unbuntu 8.10

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL wmrwl HOWTO-Related Questions 73 6th October 2006 23:06
default site php Ajazza Installation/Configuration 1 8th May 2006 09:48
webpages only display default site bosei Installation/Configuration 9 9th September 2005 21:25


All times are GMT +2. The time now is 05:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.