#1  
Old 23rd March 2006, 12:57
pontifex pontifex is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default fc5 and ispconfig

Hi everyone,
due to the better mono support of fc5 i would like to setup a testserver with fc5 and the latest release of ispconfig..
now my question is - will i be able to install ispconfig on fc5???

Cheers for ur help

Ciao
PM
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd March 2006, 17:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

FC5 isn't supported yet, but you can add support for it by modifying install_ispconfig/dist.txt and also the files in the install_ispconfig/mod directory.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd March 2006, 17:44
pontifex pontifex is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko
FC5 isn't supported yet, but you can add support for it by modifying install_ispconfig/dist.txt and also the files in the install_ispconfig/mod directory.
Hello Falko,

thanks for you fast reply...

will there be a release supporting FC5 soon?

Ciao
PM
Reply With Quote
  #4  
Old 23rd March 2006, 18:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by pontifex
Hello Falko,

thanks for you fast reply...

will there be a release supporting FC5 soon?
The next relaese will support FC5. Maybe in 2-3 weeks i guess.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 27th March 2006, 16:41
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Default

I was trying to do same thing for mono support, but on my FC4 to run mono have to leave open a shell window to run the xsp, but I couldn't leave it as a service, with FC5 mono can be runned as a service??

Thanks
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.