#1  
Old 20th March 2006, 16:15
ctroyp ctroyp is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 292
Thanks: 3
Thanked 2 Times in 1 Post
Default phpMyAdmin question?

When a user logs into phpMyAdmin, they have to provide their un and pass twice. Here is the scenario:

1) enter url: http://www.myhosteddomain1.com:81/phpmyadmin. This is as directed from the ISPConfig manual.

2) popup displays and user enters un and pass. Now this popup shows that it is connecting to the correct domain. www.myhosteddomain1.com

3) once the home page of phpMyAdmin is displayed, the user will select "Databases" to list the databases for that particular account.

4) phpMyAdmin does display the correct dbs, but the user has to login again in order to access the dbs list page. The same goes for clicking any other link on the phpMyAdmin home page. I believe that the reason is because it changes the domain in the url to www.myserverdomain.com instead of the user's hosted domain.

Is this correct? Should the user have to login twice?

I have installed an additional copy of phpMyAdmin in the web root for the website and it works fine without having to supply the un and pass twice, and it stays within the correct domain. Only problem is, this practice is not automated during the creation of a db within ISPConfig.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th March 2006, 23:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ctroyp
Is this correct? Should the user have to login twice?
No. The problem seems to be that you try to connect with another domain than is listed in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf. You might have to change this file and restart ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpmyadmin configuration problem pushembekar Installation/Configuration 8 9th March 2006 21:48
phpadmin question teedo757 Installation/Configuration 10 18th November 2005 05:07
phpMyAdmin string error IntnsRed General 2 7th November 2005 10:48
phpmyadmin question Jordy General 1 20th October 2005 16:54
mbstring prob with phpMyAdmin hyperclock General 10 22nd September 2005 15:27


All times are GMT +2. The time now is 11:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.