Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th March 2006, 00:17
G7pro G7pro is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default another email problem

I have an email address that I am trying to connect to. It is a remote address not set up on our server. I am able to reply to his emails fine when he sends me one. But if I try to generate a new email to the same address it always fails. The only difference I see in the log other than that one fails, is that when I reply to his email it shows

"relay=mx.central.cox.net"

where as when I create a new email that fails it says

"relay=none"

any ideas on where I need to look for a solution to this? Let me know if you need other information.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th March 2006, 00:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

What's the recipient domain?

Can you post the header of an email he sends to you?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 8th March 2006, 00:52
G7pro G7pro is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The recipient domain is cox.net. Here are the headers from the email that he sent to me that I was able to reply to.

Return-Path: <user@cox.net>
X-Original-To: user@channelbanks.com
Delivered-To: user@server1.notui.com
Received: from fed1rmmtao04.cox.net (unknown [68.230.241.35])
by server1.notui.com (Postfix) with ESMTP id 911382FA30
for <user@channelbanks.com>; Tue, 7 Mar 2006 13:22:01 -0800 (PST)
Received: from jimc88lia0clsw ([68.110.93.99]) by fed1rmmtao04.cox.net
(InterMail vM.6.01.05.02 201-2131-123-102-20050715) with SMTP
id <20060307211807.PLXN17690.fed1rmmtao04.cox.net@jim c88lia0clsw>
for <user@channelbanks.com>; Tue, 7 Mar 2006 16:18:07 -0500
Message-ID: <000d01c64235$b554a0c0$0200a8c0@jimc88lia0clsw>
From: "user Name" <user@cox.net>
To: <user@channelbanks.com>
Subject: Fw: test
Date: Tue, 7 Mar 2006 14:23:06 -0800
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_NextPart_000_000A_01C641F2.A7082DE0"
X-Priority: 3
Reply With Quote
  #4  
Old 8th March 2006, 22:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

What's the output of
Code:
dig mx cox.net
on your system? What's in /etc/resolv.conf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
Email aliases problem rosa hsiao General 12 21st September 2006 17:01
email problem mkrumov Installation/Configuration 2 5th March 2006 19:56
Sending email problem andrew2603 Installation/Configuration 4 7th February 2006 04:36
Receiving Email and Username Problem dstme General 20 16th November 2005 10:33


All times are GMT +2. The time now is 22:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.