Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th September 2008, 18:35
steve38 steve38 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Situation with Installing VMWare on Ubuntu 8.04

I'm having a little problem installing VMWare on my desktop:

I was able to Download the software, and I began to run commands on my terminal. I was successful until I ran the installer. Here's the syntax to the problem...

In which directory do you want to install the documentation files?
[/var/lib/vmware/doc/vmware]

The path "/var/lib/vmware/doc/vmware" does not exist currently. This program is
going to create it, including needed parent directories. Is this what you want?
[yes]

Unable to get the access rights of source file "./vmware-vix/bin".

Execution aborted.



Is there something I'm doing wrong when I run the installer?

Last edited by steve38; 20th September 2008 at 18:40.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st September 2008, 11:28
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,036
Thanks: 841
Thanked 5,655 Times in 4,464 Posts
Default

I guess you will have to run the installer as root user. Open a shell, run "sudo su -" and then run the installer again in that shell.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VMware, LTSP and Ubuntu 8.04 bobwdn HOWTO-Related Questions 2 20th August 2008 01:50
Ubuntu 8.04 Server LTS and VMware Server 1.05 Ken Lee Suggest HOWTO 3 10th June 2008 17:03
Installing Xen On An Ubuntu 8.04 (Hardy Heron) Server : Host network nonfunctional breshead HOWTO-Related Questions 3 9th May 2008 01:28
Problems with installation on openSUSE 10.2 douglaslopezt Installation/Configuration 3 24th August 2007 23:04
Need help installing ISPConfig on Ubuntu Server via VMware dfwgreg Installation/Configuration 3 8th November 2006 11:52


All times are GMT +2. The time now is 02:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.