#1  
Old 30th June 2008, 12:08
ajw_doc ajw_doc is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't receive emails via POP3

Hi,

Can't receive emails via POP3. I'm running Dovecot, Maildir is checked. IMAP accounts on the same domain are fine but pop3 isn't. Mail is delivered but can't be downloaded.

Last log entry for pop3 connection:

Code:
Jun 30 11:06:34 server1 dovecot: pop3-login: Login: user=<name.domain.org>, method=PLAIN, rip=::ffff:xx.xx.xxx.xxx, lip=::ffff:xx.xx.xxx.xxx
Jun 30 11:06:34 server1 dovecot: POP3(name.domain.org): Disconnected: Logged out top=0/0, retr=0/0, del=0/0, size=0
To be on safe side I delete user and recreated them but still no joy.

Any ideas?

Thanks

AJ
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th June 2008, 12:56
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,337 Times in 4,187 Posts
Default

And the login with the exact same username with IMAP works?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th June 2008, 13:09
ajw_doc ajw_doc is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

IMAP is the same for this account. Can connect fine and with no errors in mail log but no email downloads. There are two in new at the moment so they are getting delivered.
Reply With Quote
  #4  
Old 30th June 2008, 13:28
ajw_doc ajw_doc is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think I might have worked out the problem.

For other domains everything is under /home/domain/user/userid/Maildir/

but for this one it seems to create a new user thus: /home/domain/user/userid/user/userid/Maildir

The email is being delivered to /home/domain/user/userid/Maildir/new as it should be but it's connecting to the above extra directory which has nothing in. I'm not sure why this is as the other two accounts on that domain are set up properly as are the accounts on other domains.

[edit]
I've tried adding a brand new user - this is set up correctly but still can't receive email via POP or IMAP

Last edited by ajw_doc; 30th June 2008 at 13:31.
Reply With Quote
  #5  
Old 30th June 2008, 13:41
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,792
Thanks: 821
Thanked 5,337 Times in 4,187 Posts
Default

Ok, I guess you dont use ISPConfig, as ISPConfig never uses these directories? I will move your post to a general forum.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th June 2008, 13:50
ajw_doc ajw_doc is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Ok, I guess you dont use ISPConfig, as ISPConfig never uses these directories? I will move your post to a general forum.
Yes I do use ISpconfig hence posting in the ispconfig section so can you move it back please? The only thing that has been changed is the dovecot mail location as it was wrong. and the location of the domain directories as I have them on a second drive mounted to home.

Last edited by ajw_doc; 30th June 2008 at 14:12. Reason: wrong thing
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot receive emails after made website online llamy General 20 27th December 2007 01:14
Cannot receive emails gorolla Installation/Configuration 10 6th September 2006 02:11
SMTP failed & can't receive new emails torusturtle Installation/Configuration 3 20th August 2006 19:48
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 16:02
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 10 3rd September 2005 09:14


All times are GMT +2. The time now is 21:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.