Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th May 2008, 08:16
andrusha andrusha is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail Server Wont send or receive emails...

Fixed My Problems Removed The Logs

Last edited by andrusha; 4th July 2008 at 17:16. Reason: personal data
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th May 2008, 09:33
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

At first you should uncomment the tls stuff from your /etc/postfix/main.cf or create the not found RSA-Key file. (/etc/postfix/ssl/smtpd.key). If I interpret the last line regarding this stuff right, maybe also the cert is missing.

Beside this, run postmap /etc/postfix/virtusertable to avoid the first error. Did you edit the file your own, or did it an CP like ISPConfig for you?
Reply With Quote
  #3  
Old 29th May 2008, 16:45
andrusha andrusha is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Fixed My Problem Removed Data Logs

Last edited by andrusha; 4th July 2008 at 17:16.
Reply With Quote
  #4  
Old 29th May 2008, 18:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Which distribution are you using? What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 29th May 2008, 20:46
andrusha andrusha is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Fixed My Problem Removed Data Logs

Last edited by andrusha; 4th July 2008 at 17:17.
Reply With Quote
  #6  
Old 30th May 2008, 14:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

What's in /etc/postfix/main.cf?
Did you enable Maildir in ISPConfig (Management > Server > Settings > Email)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Would the problem come from postfix? satimis Server Operation 10 27th January 2008 11:31
Cant send mail from script to my server warrior Server Operation 18 4th January 2008 19:46
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 15:17
Setting up a backup mail server setup with two installations of ISPConfig zitch Tips/Tricks/Mods 7 30th December 2006 11:07
Emails are not delivered to external mail server. kanour General 2 18th October 2006 12:36


All times are GMT +2. The time now is 12:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.