Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th April 2008, 20:31
heinerlamprecht heinerlamprecht is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't receive any mails after update

Hi,

this system is driving me crazy. I don't receive any mails anymore! After updating ISPconfig this afternoon, first everything was running quite well. But now, if I send me a mail, it will not be delivered! /var/log/mail says, the mail has been handed over to procmail, but it never come to my mailbox. The only thing I see, is that the timestamp of .../Maildir/tmp/ is changing at incoming mails, but the directory remains empty.

Please, is anybody able to help me? Until now, it looks as if none of my users have suffered this, because there haven't been any incoming messages for them. But his will surely change ...


Thanks in advance,


Heiner
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th April 2008, 16:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,488
Thanks: 813
Thanked 5,258 Times in 4,122 Posts
Default

I'am pretty sure that this problem is not related to the update. Did you reconfigure any domain or email address in ISPConfig or on the shell after the update?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th April 2008, 21:58
heinerlamprecht heinerlamprecht is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only thing I tried was to add a new alias to an existing email address (via webfrontend). But I can not exactly recall the very status of the system at that time.

Nevertheless, I made a complete rollback to the old version (by installing the backup). Instead of updating ISPconfig in total, I now only exchanged ClamAV. The above mentioned problem remains for some (quite few, actually) mails. I switched on the logging for procmail, and see that it is working. But I still can see, that mails are handed to procmail. the timestamp of the tmp folder changes, but neither can the mail be found, nor are there any traces in the logfile of procmail.

I know, it sound strange. I'm glad, it happens only for very few mails. Once I find the time, I will write a small wrapper for procmail to see if I can get more details.

Regards,


Heiner
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix: Cannot receive mails but can send out tosin Server Operation 10 13th December 2007 03:54
Can't receive mails Jazzperson Installation/Configuration 8 30th July 2007 04:30
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 19:38
Sendmai can send mails but unable to receive mails satimis Server Operation 10 20th February 2007 17:10
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 13:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.