Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th April 2008, 19:09
pmcun pmcun is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Installing Network Card driver Ubuntu Server

Hello all,

I've been trying to get a TP-Link TG-3269 Gigabit ethernet card to work on my Linux install all midday. I'm running Ubuntu Server 6.06.2.

I probably have to install some drivers, but I get errors when trying to do so (and I find their README file very confusing.)

I have got the same problems as they guy on this site: http://www.linuxquestions.org/questi...g-3269-631288/

But I don't really get what he did (I'm not so Linux savvy when it's about installing drivers etc. if not using apt-get ...).

If anybody is able to help me, thanks. If you need more info, feel free to reply!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th April 2008, 18:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Run
Code:
sudo apt-get install linux-headers-`uname -r` build-essential
Then download and unzip the driver, change to the driver directory, and run
Code:
sudo make clean modules
sudo make install
sudo depmod -a
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
cacti problem - graphs have huge gaps Chip Installation/Configuration 7 7th February 2008 23:24
Installing Xen On An Ubuntu Feisty Fawn Server From The Ubuntu Repositories: On 7.10 Kai HOWTO-Related Questions 2 2nd January 2008 21:09
Installing ISPConfig in the Ubuntu 6.10 Server (Edgy Eft) Linocks Installation/Configuration 5 10th December 2006 04:05
Ubuntu 6.06 as a Web Server on a Windows Network timbo Installation/Configuration 1 4th August 2006 12:43


All times are GMT +2. The time now is 15:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.